توهرمسئله ای نظر بده مثلا اونروز میگم رفتیم ننو و کالسکه وکیف خریدیم برگشته میگه اونا حتی ننو هم بامادرته!پس مادرت چی میخواد بخره؟ میخوای جواب خواهرشوهرمو بدی مادرشوهرم ناراحت میشه طرفداری دخترشو میکنه دوتاهم اون میگه ! واسه خواهرشوهم جز لباس وتشت وافتابه چیزی نخریدن واسه بچه اش بعدمثل طلبکارها میگه چرا تکجهازت بخاری وپرده ندادن؟منم گفتم برادرت خودش نخواست بخاری گفت پکیج بخرید بعدا ماهم خونه مستاجری هستیم واسه خونه موجر چرا باید پرده لاکچری بخرم؟ یامثلا مدام به ظاهرم گیر میده میگه فکت درازه زشته دماغت زشته درحالیکه در حد خودم قشنگم خیلی زیباتراز خواهرشوهرمم هستم! حرفی بزنم مادرشوهرم توگوش شوهرم میخونه غیرمستقیم که مقصرمنم!از ترسم نمی تونم بگم یه جفت جوراب واسه بچه ام خریده ام که وظیفه مادرم ندونن!
جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓
جلو مادر شوهره جواب نده ..خودت شخصااا زنگ بزن خونه ی طرف بشورش پهنش کن .بعداً که دیوار حاشا بلنده بزن زیر حرفاش .بگو نه من اصلااا همچین حرفی نزدم دروغ میگه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
بگو اگه میشه نشون بده توی کدوم کتاب قانون نوشته شده وظیفه است تو نشون بده طبق بند و ماده قانونی من ه ...
گفتم ولی به ادم نفهم مگه میشه فهموند؟ منم خودم خانوادمو درک می کنم رفتم نصف وسایل هارو خودم خریدم اون گرون هارو
جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثل مامان من به جکری تیکه بنداز که تیکه نباشه بخند و بگو
بابام خیلییی رو مادرشو خواهرش تعصبیه مامام ارچی میگه بابام بهش برمیخوره اما به جوری با خنده تیکه میندازه که همه میخندن ولی کسی که باید موضوع رو بگیره میگیره
جلو مادر شوهره جواب نده ..خودت شخصااا زنگ بزن خونه ی طرف بشورش پهنش کن .بعداً که دیوار حاشا بلنده ب ...
توگوشیش فکرکنم ضبط تماس هست بعدشم من خونه اون نمیرم خونه مادرشوهرم من رفتنی اونجا میاد ۱۰روز میمونه خودم نمیخوام اعصابم خرد بشه چون اخرش خودشو موش جلوه میده من مقصر میشم اونروز فکرمیکرده شوهرم نمیدونه عکس دوتاییمونو گذاشتم استوری پیجم رفته پشت سرم صدتا هم گذاشته به شوهرم گفته اونم گفته میدونستم همه رو
عزیزم خوب محترمانه بگو رسم درستی نیست هیچ کجای قانون ننوشته اگرم چیزی بده لطف کرده
میگم ولی بالحن دعوا حرف میزنه منم جوابشو میدم خودشو مظلوم جلوه میده
توگوشیش فکرکنم ضبط تماس هست بعدشم من خونه اون نمیرم خونه مادرشوهرم من رفتنی اونجا میاد ۱۰روز میمونه ...
آها یادمه تاپیکتون که زرتی زنگ داداشش زده که اره زنت اینجور کرده اونجوری کرده .این چقدررر سلیته س
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
حرف اره اما نه حرف مفت. زر زراش شبیهه خواهر شوهر منه واسه همین درکش میکنم. والله منم خواهر شوهرم . ی ...
ممنون ازدرکت