2777
2789
عنوان

نماز مجرب جمعه

3835 بازدید | 18 پست

💥ختم سوره انعام جهت حاجت روایی💥

در شب پنجشنبه يا شب جمعه يا روز آن ابتدا سوره حمد را خوانده و شروع كنيد به خواندن سوره انعام به آيه  ۱۲۳ يعني رسل الله كه رسيديد بلافاصله ۲ ركعت نماز خوانده شود در هر ركعت ۷بار حمد+۷بار آيه الكرسي+۷بار سوره كوثر.

بعد از سلام به اتمام سوره به پردازد.

بعد از اتمام سوره به سجده رويد و ۷۰ بار گوييد  لا اله الَّا اللَّهُ مُحَمَّدُ رَسُولُ اللَّهِ بعد حاجت بخواهيد.

این ختم مجرب هست

دوستان جمعه ها با خیر و برکته

دعا کنیم همدیگه رو 

صلوات بفرستین لطفا

ایشالا گره از کار هممون باز بشه

دعای دسته جمعی دعا در حق همدیگه خیلی خوبه 

با زبونی دعا کنید ک تا حالا باهاش گناه نکردین 

یعنی از بقیه بخواین براتون دعا کنن

حالا که اینجا اومدین و خوندین

استغفار کنید و صلوات بفرستین

منم دعا میکنم همتون رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بینهایت دلم گرفته فقط خدا خودش میدونه چقدر غمگینم البته اگر براش اهمیتی داشته باشه

انشاءالله عزیزم حاجت روا شی و همین زودیا عروس شی تو ختم های گروهی شرکت میکنی؟ من برای اولین بار شرکت کردم یه خواستگار برام اومده، از یه ختم دیگه هم یه حاجت غیر ممکن رو گرفتم

چ ختمی رو شرکت کردی ؟

ختم بسم الله حاجت غیر ممکن رو گرفتم الان روز ششمه، ختم زیارت عاشورا برای ازدواجم ، که روز سوم چهارم برام خواستگار پیداشد، البته بگم که خودمم دعا جداگانه میخونم

ختم بسم الله حاجت غیر ممکن رو گرفتم الان روز ششمه، ختم زیارت عاشورا برای ازدواجم ، که روز سوم چهارم ...

میشه توضیح بدی هرکدومو ؟

دسته جمعی یا تنها ؟

زیارت عاشورا حق شناس ؟

ختم بسم الله چیه ؟

میشه توضیح بدی هرکدومو ؟ دسته جمعی یا تنها ؟ زیارت عاشورا حق شناس ؟ ختم بسم الله چیه ؟

ختم بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم که به مدت چهل روز روز اول 100بار روز دوم 200و...که شروعش باید از روز یکشنبه باشه و من تو همین تاپیک گروهی تو نی نی سایت شرکت کردم و حاجت روا شدم.

ختم دیگه ای که برای ازدواجم بود ختم زیارت عاشورا به صورت دسته جمعی روزی 3بار میخونیم که تو همین تاپیک نی نی سایت شرکت کردم و روزهای اولش برای یه خواستگار پیدا شد که البته هنوز کامل حاجت روا نشدم ولی مطمئنم میشم .

و برای همین حاجت ازدواج، خودم حشر،طه،احزاب،یوسف،مریم،جعفر طیار، نماز شب استغفار روزی1000مرتبه،زیارت عاشورا، حدیث کسا همه ی اینارو تنهایی خودم می خونم و پیشنهاد میکنم هفته ای یک بار به زیارت امام زاده ای ... اگر نوشیروان هست برید چون مانع سحر و جادو میشه من خودم جمکران میرم.

واینکه از قانون جذب هم استفاده میکنم،و وقتی از خدا خواستم رهاش کردم و مطمئنم که بهش میرسم. 

انشاءالله عزیزم حاجت روا شی و همین زودیا عروس شی تو ختم های گروهی شرکت میکنی؟ من برای اولین بار شرکت ...

نه عزیزم شرکت نکردم خودم تو خونه میخونم میگم خدا اگه بخواد میده چه میدونم

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!
نه عزیزم شرکت نکردم خودم تو خونه میخونم میگم خدا اگه بخواد میده چه میدونم

خب نه عزیزم، منم خیلی ساله دعا میکنم تنها، ولی برای اولین بار که تو این ختمها شرکت کردم حاجت روا شدم دعای دسته جمعی و دعا در حق همدیگه زودتر جواب میده، میگن دعا بازبونی کن که گناه نکرده یعنی همین دعا در حق دیگران.البته یه حاجتمو گرفتم ، ازدواج هنوز نگرفتم فقط برام خواستگار پیداشده ولی خب مطمئنم حاجتمو میگیرم. 

خب نه عزیزم، منم خیلی ساله دعا میکنم تنها، ولی برای اولین بار که تو این ختمها شرکت کردم حاجت روا شدم ...

چقدر با اطمینان حرف میزنی عزیزم کاش منم مثل شما بودم البته وقتی سنم کمتر بود اینطوری بودم الان داغونم

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!
چقدر با اطمینان حرف میزنی عزیزم کاش منم مثل شما بودم البته وقتی سنم کمتر بود اینطوری بودم الان داغون ...

عزیزم منم یه مدت دپرس شده بودم سنمم26،پس کم نیس، ولی با قانون جذب آشنا شدم روحیم عوض شد، پیشنهاد میکنم حتما کتاب راز راندابرن بخونی خیلی مفیده، توهمین نی نی سایت هم مطلب داره، امام صادق هم گفته جوری دعا کنید که الان پشت دره و اجابت شده. تاوقتی به خدا توکل نکنی و اعتماد نداشته باشی نمیشه گلم.