2777
2789
عنوان

گربه اومد تو هال

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 22 پست
دست خودم نیست یه جوری میشم نوعی فوبیاس وگرنه تا مدتی قبل همیشه براشون غذای تمیز میزاشتم کنار

عزیزم عیب نداره گلم هر جور راحتی همون کار کن مرسی از کار زیبات که بهشون غذا میدی امیدوارم همیشه تنت سلامت باشه در پناه حق باشی 

دوستی دارم بسیار مذهبی حساس گربه تو طرفش غذا خورده و با کلی تحقیق از یه عالمه منبع علما که گربه اصن ...

میدونم نجس نیست ولی حساب کن از ظرف یکی دیگه هم غذا بخورم یه جوری میشم جز دخترم دست خودم نیست بدنم الان مور مور شده لباسا رو بشورم‌خوب میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفقا، گربه دوستان ایشون دست خودشون نیس از گربه بدش میاد و این حس دست خود طرف نیس توو وجودشهن گربه آز ...

آره بخدا بدنم مور مور شده یه جوری شدم تا لباسارو نشورم خوب نمیشم فرضا اگه پرنده بود برام مهم نبود

آره بخدا بدنم مور مور شده یه جوری شدم تا لباسارو نشورم خوب نمیشم فرضا اگه پرنده بود برام مهم نبود

درکت میکنم عزیزم

اگ لباسا لک‌ نشده نیازی نیس بشوری

ولی اگ نمیتونی کنار بیای کاری بکن ک‌ حالتو خوب میکنه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

درکت میکنم عزیزماگ لباسا لک‌ نشده نیازی نیس بشوریولی اگ نمیتونی کنار بیای کاری بکن ک‌ حالتو خوب میکن ...

بله همه رو میبرم بشورم‌طنابم میبرم همون حیاط این چندمین باره میان داخل 

رفقا، گربه دوستان ایشون دست خودشون نیس از گربه بدش میاد و این حس دست خود طرف نیس توو وجودشهن گربه آز ...

کسی خداروشکر چیزی نگفته و هیچکس لحنش بد نبوده. هرکس نظر خودشو گفته. غیرتی نشدند که بی جهت. 

و واقعیت رو باید گفت. وقتی تمیزه و نیازی به شست و شو نیست. اسی چرا خودش رو اذیت کنه بیخود

کسی خداروشکر چیزی نگفته و هیچکس لحنش بد نبوده. هرکس نظر خودشو گفته. غیرتی نشدند که بی جهت. و واقعیت ...

دوست دارم نشورم و بر این حس مزخرف غلبه کنم میترسم تا آخر بدنم مور مور شه چون تو حالت عادی بخاطر بچه‌همش باید لباس بشورم‌اونم با کهنه شوی کوچیک‌چندبارچندبار باید لباس بندازی آب کشی کنی خودت همه جا نمیشه