2777
2789

ایندفعه بهترین انشای کلاس مال من بود و تنها ۲۰ بودم دبیر به شدت سختگیری داریم حتی ۱۲ هم داد به یکی،برای نوبت اول می ترسم انقدر خوب ننویسم از استرس و...مثلا پارسال یکی از موضوعات فرق همکلاسی های من با دیگر مدرسه ها اصلا از استرس یادم رفت من معارفی ام کل همکلاسیم چادری هستن هی میگفتم فرقی ندارن خو

روزی یه انشا تمرین کنم تاثیری داره؟

کلاس چندمی؟ جای انشا تمرین کردن دایره لغاتت رو بالا ببر کتاب بخون کانالای شعر رو پیدا کن شعر بخون ببین چطوری کلماتو کنار هم چیدن 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس چندمی؟ جای انشا تمرین کردن دایره لغاتت رو بالا ببر کتاب بخون کانالای شعر رو پیدا کن شعر بخون بب ...

کتاب زیاد می خوانم

شعر هم ۸۰ تا از غزلای حافظ را حفظم و شعر های زیاد دیگه ای هم حفظم مخصوصا تک بیتی اما شاعرش را نمی دونم معمولا همیشه بخش پایانی انشام تک بیتی یت دوبیتیه

نهم.