پسرم ۹ سالشه امروز مریض شده بود ظهر بردمش دکتر ولی داروهاشو نگرفتم چون عجله داشتم گفتم بعدا میگیرم بعد عصری اومد گفت سرم درد میکنه گفتم بیا بهت دارو بدم گریه و لج که نه بگو بابا داروهامو زود بگیره بیاره هرچی میگفتم خب الان برا سردرت باید مسکن بخوری مسکن داریم گوش نمیکرد اینقد کش پیدا کرد که سرش داد زدم دعواش کردم اینقد گریه کرد که به هق هق افتاد یه کم بعدم خوابش برد الان دارم از عذاب وجدان میمیرم دارم دق میکنم توروخدا سرزنشم نکنین خودم حالم بده از خودم بدم میاد که بچمو تو حال مریضی دعوا کردم گریه ش دراومده😭
عیب نداره حالا ماخودمون با دعوا بزرگ نشدیم؟همش پیش پیشمون کردن؟
کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.
من ادم بزرگم اگه نرم دکتر و همون موقع دارو نخورم اینقدر میریزم بهم
بعد تو از بچه نه ساله توقع صبر داشتی
مهم اینه تموم شد و رفت
فردا براش یه مدلی جبران کن
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
مارو دعوا کردن منم پیش میاد که دعواشون کنم غر بزنم ولی امروز مریض بود بچم باید خودمو کنترل میکردم
خودشم اذیت کرده خودتو عذاب نده هرچند ما مادریم اگه خودمون عذاب ندیم که نمیشد
کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.
ظهر عجله داشتم گفتم مسکن و اینا تو خونه دارم اگه درد داشت بهش میدم عصر همسرم داروهاشو میگیره تقصیر خ ...
الان خود خوری نکن
بگیر اروم بخواب فردا صبح براش جبران کن
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........