2777
2789
عنوان

مرگ و زندگی خواهشا راهنمایی درست

124 بازدید | 15 پست

من اومدم به امیدش شهر غریب...

قرار نبوده انقدر ماموریت بره ولی پیش اومده حتما تو هفته چند روز رو باید بره ...تازگیا به خاطر من گفته نمیام

از اون طرف ...عصرا میره جایی تدریس برای درامد بیشتر و بعدش میره بسیج ...جلسه تا الان نیومده

بیش فعاله کلا 

وقتی هم میاد دائم شوخی میکنه باهام ، شوخی های خرکي و پسرونه!که میگم کاش بره 

واقعا بغض گلومو گرفته....

💐خدایا شکرت💐

حرفات خیلی متناقض امیزن ، (نه اینکه بگم دروغه و اینا😂😭) از این نظر که انگار تو دوران pms یا افسردگی یا ‌.. هستی

و حساس شدی

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی های خرکی پسرونه ینی بهت احترام نمیزاره ،از حرفاتم میشه فهمید بهش اعتماد نداری مجبوری اینجوری زن ...

اعتماد چی 

رفتار خوبم داره 

تولدم چند روز پیش سوپرایزم کرد و کل خانواده و... گفت 

محبت داره و...

ولی بعضی رفتاراش🥲

💐خدایا شکرت💐
اعتماد چی رفتار خوبم داره تولدم چند روز پیش سوپرایزم کرد و کل خانواده و... گفت محبت داره و...ولی بعض ...

خب خوبه دیگه اگه محبت داره باید رفتار های بدم تحمل کرد 

ولی اگه بهش اعتماد نداری مشکوکی قضیش کامل فرق میکنه