2777
2789

دختریه که خیلییی خنثی ، مطمئنم یه آدم رو هم از ته دلش نمیتونه دوست داشته باشه ولی متنفرم نیست از هیچکس ، با هیچکس حرف نمیزنه کلا توی کلاس حتی یه نفر و حتی یه کلمه و اینجور ادمیم نیست که دلش بخواد و نتونه یا خجالتی طور باشه ، اصلا !      یدونه رفیق واقعی داشت ازونایی که ارزوی خیلیاست باهاش کات کرد خودش ...      

خیلی عجیبه معمولا حرف زیاد راجع بهش میزنن میگن پیچیده و فلانه و هیچی نمیشه دقیق ازش فهمید و برای خیلیا غیر قابل درکه شخصیتش واقعا ، 

چه برداشتی میکنید از همچین آدمی بنظرتون چجوریه در نگاه اول و چرا ؟؟ 

منم همچنین ادمی هستم 

بنظر خودم ادم خوبی هستم ولی دوست ندارم کسی باهام حرف بزنه و سرم تو کار خودم هست 

ولی  من بچگی بدی داشتم معلم کلاس دوم و اولم خیلی من اذیت کردن دست بلند می کردن و هیچی حرف نمی زدم و بچه ها بهم قلدری می کردن بعد از ان خیلیی ساکت شدم 

طوری ک همین الانم کسی من ناحق اذیت کنه هیچی نمی تونم بگم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همچنین ادمی هستم بنظر خودم ادم خوبی هستم ولی دوست ندارم کسی باهام حرف بزنه و سرم تو کار خودم ه ...

اونطور ک من دیدم از خودش خیلی خوبم میتونه دفاع کنه پاش که برسه همینشم عجیب ترش میکنه بیشتر