2777
2789

دختریه که خیلییی خنثی ، مطمئنم یه آدم رو هم از ته دلش نمیتونه دوست داشته باشه ولی متنفرم نیست از هیچکس ، با هیچکس حرف نمیزنه کلا توی کلاس حتی یه نفر و حتی یه کلمه و اینجور ادمیم نیست که دلش بخواد و نتونه یا خجالتی طور باشه ، اصلا !      یدونه رفیق واقعی داشت ازونایی که ارزوی خیلیاست باهاش کات کرد خودش ...      

خیلی عجیبه معمولا حرف زیاد راجع بهش میزنن میگن پیچیده و فلانه و هیچی نمیشه دقیق ازش فهمید و برای خیلیا غیر قابل درکه شخصیتش واقعا ، 

چه برداشتی میکنید از همچین آدمی بنظرتون چجوریه در نگاه اول و چرا ؟؟ 

منم همچنین ادمی هستم 

بنظر خودم ادم خوبی هستم ولی دوست ندارم کسی باهام حرف بزنه و سرم تو کار خودم هست 

ولی  من بچگی بدی داشتم معلم کلاس دوم و اولم خیلی من اذیت کردن دست بلند می کردن و هیچی حرف نمی زدم و بچه ها بهم قلدری می کردن بعد از ان خیلیی ساکت شدم 

طوری ک همین الانم کسی من ناحق اذیت کنه هیچی نمی تونم بگم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همچنین ادمی هستم بنظر خودم ادم خوبی هستم ولی دوست ندارم کسی باهام حرف بزنه و سرم تو کار خودم ه ...

اونطور ک من دیدم از خودش خیلی خوبم میتونه دفاع کنه پاش که برسه همینشم عجیب ترش میکنه بیشتر