2777
2789
عنوان

کسایی که هیچوقت دوست ندارن بچه دار بشن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 66 پست
همونجوری که پدر ومادر بچه ای رو در کودکی نگهداری و پرستاری میکنند بچه ها هم این وظیفه رو دارن که موق ...

به همون دلیلی که به دنیاش اوردن باید نگهداریش میکردن

وظیفه‌ی پدرمادر بعد از به دنیا اوردن اینه ..

بینهایت بچه دوست دارمولی همیشه یه ترسی باهامه که نتونم نیاز های عاطفی و روحی بچه هام رو برآورده کنم ...

به نظر من هم بچه ها و هم پدر و مادرها باید با هم کنار بیاین به هرحال هر کدام دنیای متفاوتی دارن گاهی دوتا دوست و هم سن هم دنیای متفاوتی دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من هم بچه ها و هم پدر و مادرها باید با هم کنار بیاین به هرحال هر کدام دنیای متفاوتی دارن گاهی ...

کنار اومدن بله

ولی گاهی اختلافات و اشکالات تربیتی و رفتاری باعث میشه اون بچه سالها ديگر آسیب های روحی بشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
به همون دلیلی که به دنیاش اوردن باید نگهداریش میکردنوظیفه‌ی پدرمادر بعد از به دنیا اوردن اینه ..

موقع خوشیحاتون  وقتی لذت میبرید از این دنیا عاشق میشید ایا به این فکر میکنید که یکی از سلامتی و اندام و خوشیحایش زده که شما به دنیا بیاین و از این دنیا لذت ببرید 

این مدل نگاهتون به بچه دار شدن خیلی خطرناکه 

شما بچه رو فقط به خاطر مراقبت هاش از خودتون در دروان پیری میخواید ، شما واقعا بچه نمیخواید ، کسی رو میخواید که تو پیری کمک حالتون باشه ، شما فقط یه مراقب یا همراه میخواید

با این تفکر اگه بچه دار بشید ، همیشه همین نگاه رو بهش خواهید داشت ، روی بچتون فقط به این دلیل سرمایه گذاری میکنید که بعدا تو پیری به کارتون بیاد 

در حالی که بچه شما ، یه انسان مستقله ، حق داره بدون شرط دوست داشته بشه، حق داره که مادری داشته باشه که اونو فقط و فقط به خاطر خودش بخواد نه به خاطر ترس تنهاییش 

درسته که بچه ی شما بچه ی شماست ، ولی شما حق ندارید فقط به خاطر خودخواهی های خودتون و ترستون از تنهایی دوران پیری اونو وارد این دنیای پر از درد و سختی بکنید ، اون یه آدمه با هویتی متفاوت از شما که حق داره برای زندگیش تصمیم بگیره ، این مدل نگاه شما فقط بهش آسیب میزنه

تو این شرایط ، بچه دار شدن شما ظلم بزرگی به اون بچست 

خواهش میکنم اگه قراره این تفکر رو داشته باشید ، هیچوقت بچه دار نشید  

این مدل نگاهتون به بچه دار شدن خیلی خطرناکه شما بچه رو فقط به خاطر مراقبت هاش از خودتون در دروان پیر ...

دقیقا 

و از این بدتر با بیماری های لاعلاج امروزی که همه رو به وارثت ربط میدن 

وای خداااابه دنیا نمی اوردموقع اشکام ، ناراحتیام وووووو چی اونموقع

به هر حال اگر به دنیا نمیومدی هیچ بودی دنیا هم از غم تشکیل شده هم از شادی چطور غمهات میبینی شادیهاتو نمیبینی به هر حال حامله شدن .کار کردن و از خوشیهای خودت گذشتن لطفی هست که پدر و مادر در حق شما کرده 

امیدوارم اگر بچه دار شدی بچه ات با این تفکر بزرگ نکنی چون قطعا به ضرر خودت هست ،چون خواهی نخواهی ادمها محتاج هم میشوند و این طبیعت دنیاست شبتون خوش

دیگه هیچ پدر و مادری علاقه ندارن بچه هاشون مریض باشه چون قطعا اول خود پدر مادر اذیت میشن

الان من اگه ازدواج میکردم و بچه دار میشدم مشکل من 90 درصد به بچم می‌رسید و شاهد زجر کشیدنش بودم شایدم از نسل‌های خیلی قبل تر از من بهش می‌رسید