2777
2789

این دفترخونه که پیشش کارمو انجام دادم و ثبت کرد وکالت‌نامه زمینمو قبلا رفته تهران 

میشه پیش دفترخونه های دیگه وکالنامه های قبلی زمینمو بگیرم؟

آخه مدارکم ناقصه و املاک میگفت نه فقط باید بری پیش خودش 

خب مگه سیستمی نیست

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید برین همون محضر فقط اگر نشد باید دادخواست برای استعلام اجرای احکام بزنید برای اداره ثبت اسناد

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

باید برین همون محضر فقط اگر نشد باید دادخواست برای استعلام اجرای احکام بزنید برای اداره ثبت اسناد

میشه راهنمایی کنید کجاها باید برم دقیق برای این دادخواست 

صد تومن از پولم دشت املاک مونده

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

میشه راهنمایی کنید کجاها باید برم دقیق برای این دادخواست صد تومن از پولم دشت املاک مونده

دادخواست تائیده استعلام قولنامه به دفاتر قضایی بزنید 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

دادخواست تائیده استعلام قولنامه به دفاتر قضایی بزنید

حدودا چقدر طول میکشه؟

زمینو چهار روزه فروختم چون وکالتنامه های قبلی کپی بود گفتن حتما اصلسو باید بدی

من بندرعباس به مامانم وکالت دادممامانم کرمان رفت وکالت از دفترخونه گرفتباید بشه احتمالا

من خودم میخام برم تهران بدبختی آدرسش رو ندارم آخه 

حدودا چقدر طول میکشه؟زمینو چهار روزه فروختم چون وکالتنامه های قبلی کپی بود گفتن حتما اصلسو باید بدی

دیگه بستگی داره به شلوغی دادگاه ها شهرتون ،از قسمت اجرایی اداره ثبت اسناد هم شاید جواب دادن پیگیری کنید