1tatality مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 1684 عنوان میتونم از ی دفترخونه دیگه وکالتنامه های قبلی زمینمو بگیرم 56 بازدید | 13 پست این دفترخونه که پیشش کارمو انجام دادم و ثبت کرد وکالتنامه زمینمو قبلا رفته تهران میشه پیش دفترخونه های دیگه وکالنامه های قبلی زمینمو بگیرم؟آخه مدارکم ناقصه و املاک میگفت نه فقط باید بری پیش خودش خب مگه سیستمی نیست یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹 1404/07/23 | 22:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1tatality مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 1684 نميشه آخر میشه یا نه یکی از دوستان گفت میشه وای گیج شدم یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
ensanbashimm عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 718 باید برین همون محضر فقط اگر نشد باید دادخواست برای استعلام اجرای احکام بزنید برای اداره ثبت اسناد کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده
آيتكين_جان عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 595 آخر میشه یا نه یکی از دوستان گفت میشه وای گیج شدم برادرم سردفتر گفت نميشه بايد برى همون دفترخانه
1tatality مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 1684 باید برین همون محضر فقط اگر نشد باید دادخواست برای استعلام اجرای احکام بزنید برای اداره ثبت اسناد میشه راهنمایی کنید کجاها باید برم دقیق برای این دادخواست صد تومن از پولم دشت املاک مونده یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
1tatality مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 1684 برادرم سردفتر گفت نميشه بايد برى همون دفترخانه ای وای من یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
دوردنیادرهشتادروز عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 4588 من بندرعباس به مامانم وکالت دادممامانم کرمان رفت وکالت از دفترخونه گرفتباید بشه احتمالا
ensanbashimm عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 718 میشه راهنمایی کنید کجاها باید برم دقیق برای این دادخواست صد تومن از پولم دشت املاک مونده دادخواست تائیده استعلام قولنامه به دفاتر قضایی بزنید کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده
1tatality مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 1684 دادخواست تائیده استعلام قولنامه به دفاتر قضایی بزنید حدودا چقدر طول میکشه؟زمینو چهار روزه فروختم چون وکالتنامه های قبلی کپی بود گفتن حتما اصلسو باید بدی یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
1tatality مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 1684 من بندرعباس به مامانم وکالت دادممامانم کرمان رفت وکالت از دفترخونه گرفتباید بشه احتمالا من خودم میخام برم تهران بدبختی آدرسش رو ندارم آخه یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
دوردنیادرهشتادروز عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 4588 من خودم میخام برم تهران بدبختی آدرسش رو ندارم آخه عکسی چیزی از وکالت قبلت داری؟به نظرم واقعا باید بتونی بگیری
ensanbashimm عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 718 حدودا چقدر طول میکشه؟زمینو چهار روزه فروختم چون وکالتنامه های قبلی کپی بود گفتن حتما اصلسو باید بدی دیگه بستگی داره به شلوغی دادگاه ها شهرتون ،از قسمت اجرایی اداره ثبت اسناد هم شاید جواب دادن پیگیری کنید کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده