الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا اخه مشکل خاصی داری؟منم بعضی وقتا خیلی حس افسردگی دارم ولی نمیذارم زیاد جولان بده
مثلاً بعدش چیکار میکنی
من تنهام وبی کس و همیشه مظلوم خدا یاورمه فقط برا همین خیلی صدمه دیدم زخمای روحم خیلی بیشتر هم سن و سالانه انگار روحم فرسودگی تو این سن کم بیشتر غم دیدم تاشادی خدا منو ببخشه دارن ناشکری میکنم
مثلاً بعدش چیکار میکنیمن تنهام وبی کس و همیشه مظلوم خدا یاورمه فقط برا همین خیلی صدمه دیدم زخمای رو ...
معمولا من وقتی فکرای عجیب بیاد تو سرم میل دارم دراز بکشم فکر کنم انقد فکر میکنم تاخوابم ببره برا همین میدونم وقتی همچین حالی سراغم میاد یا زنگ میزنم خاهرم یا اهنگ میذارم شروع میکنم به کارای خونه یا کیک وشیرینی میپزم میرم پیجای اشپزی کلا یه کاری برا خودم دست وپا میکنم بعدم حداقل هر دو روز حتما برو بیرون اگه میتونی بدو اگه ن در حد پیاده روی خیلی خوبه