2777
2789
بسیار عالی،واقعا دارم میفهمم سالهاست درونم شادی وعشق به زندگی مردهمن خیلی به مد و لباس علاقه دارم یه ...

چرا اخه مشکل خاصی داری؟منم بعضی وقتا خیلی حس افسردگی دارم ولی نمیذارم زیاد جولان بده

حتما عزیزم ماه بعدی خودم رفتم به یادت هستم انشالله قسمت خودت بشه بری حاجتتو بگیری

انشاالله،خدا از دهنت بشنوه

اگه من می‌توانستم زود به زود برم مشهد یا ساکن مشهد بودم غم نداشتم ،زیارت مشهد غم رو میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اخه مشکل خاصی داری؟منم بعضی وقتا خیلی حس افسردگی دارم ولی نمیذارم زیاد جولان بده

مثلاً بعدش چیکار می‌کنی

من تنهام وبی کس و همیشه مظلوم خدا یاورمه فقط برا همین خیلی صدمه دیدم زخمای روحم خیلی بیشتر هم سن و سالانه انگار روحم فرسودگی تو این سن کم بیشتر غم دیدم تاشادی خدا منو ببخشه دارن ناشکری میکنم

مثلاً بعدش چیکار می‌کنیمن تنهام وبی کس و همیشه مظلوم خدا یاورمه فقط برا همین خیلی صدمه دیدم زخمای رو ...

معمولا من وقتی فکرای عجیب بیاد تو سرم میل دارم دراز بکشم فکر کنم انقد فکر میکنم تاخوابم ببره برا همین میدونم وقتی همچین حالی سراغم میاد یا زنگ میزنم خاهرم یا اهنگ میذارم شروع میکنم به کارای خونه یا کیک وشیرینی میپزم میرم پیجای اشپزی کلا یه کاری برا خودم دست وپا میکنم بعدم حداقل هر دو روز حتما برو بیرون اگه میتونی بدو اگه ن در حد پیاده روی خیلی خوبه