2777
2789

که یه گروه خانوادگی دلشتیم، مدام کلیپ از برکات خدمت به والدین ، و عاقبت کسی که ترک خدمت به والدین کرده میزارن و کاملا منظوردار راجع به اون کلیپ اظهار نظر میکنن

خانواده شوهرم کلا از شوهرم انتظار کمک مالی دارن

وضع مالیشون خوبه.  تازه خونشون رو بازسازی کردن. کمد دیواری کابینت، پرده، تراس پنجره دوجداره و کلی خرج بی دلیل ، چون خونشون بد نبود

پدرشوهرم کارش راننده بین شهریه و بازنشستگی و یه مستاجر داره. منتها سکته کرد و دیگه حس جاده رفتنش نیست واقعا

شوهرم تا الان حدود ۸ میلیون پول داده بهشون ولی مادرش یه روز زنگ زد بهش و گلایه کرد و شوهرمم جواب داد. خلاصه مادرش گفت حق نداری دیگه پاتو اینجا بزاری

الان یکماهه نرفتیم خونشون

به نظرتون لازمه من‌کاری بکنم یا فقط از زندگی ایده آلم لذت ببرم

اضافه کنم در حق من بسیار کوتاهی کردن

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

اهمیت نده

کلا انگار وجود ندارن

خودشون آشتی میکنن

مادرشوهر و خواهرشوهر منم چند وقت پیش دوتایی گردوخاک راه انداختن 

انقد اهمیت ندادیم جفتشون اومدن عذرخواهی

ملت با خودشونم درگیرن

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت ندهکلا انگار وجود ندارنخودشون آشتی میکننمادرشوهر و خواهرشوهر منم چند وقت پیش دوتایی گردوخاک را ...

اینا به شدت مغرور و خودشیفته هستن

عمرا اگه عذرخواهی کنن

من فقط به شوهرم گفتم به پدرت زنگ بزن حالش رو بپرس اکه توانش رو داری کمی کمک کن

اینا به شدت مغرور و خودشیفته هستنعمرا اگه عذرخواهی کننمن فقط به شوهرم گفتم به پدرت زنگ بزن حالش رو ب ...

اینا هم مغرور بودن عزیزم

جلوشون مغرورتر از خودشون ببینن درست میشن

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

خودت رو دخالت نده ولی واقعا چطوری دلش میاد با مامانش قهر کنه من مامانم خرد و خاکشیرم میکنه ولی باز ن ...

مامانش گفت الهی درد و بلای فلانی بریزه توی جفت کاسه چشات

شوهرم قندش بالاس

مامانش گفت الهی درد و بلای فلانی بریزه توی جفت کاسه چشاتشوهرم قندش بالاس

یعنی اگر چیزایی که مامان من میگه بهت بگم میفهمی این در مقابلش قطره است در برابر دریا 

ولی بازم دلم نمیاد 

🫠همش میگم چند صباحی مهمون من هستن بعد دلم میسوزه