2777
2789
عنوان

توروخدابیایین مادرای باتجربه

62 بازدید | 13 پست

سلام توروخداکمکم کنید پسر۳سالم یکساله ماهی یبارمریض میشه تب شدید میکنه یکبارتشنج کرده هرسری میبرم دکتر میخابوننش لطفاکمکم کنید چی تبو میاره پایین چ شربت یاچه دارویی باعث میشه بچه اصلامریض نشه الان بازازصبحه تب داره شربت سرماخوردگی و دیفن هیدرامین بااستامینوفن دادم بازم بیحاله 

هر وقت تبش بالا میره رو پاشویه الکل بدیدش ما بچه بودیم مادرم مرتب اب لیمو و پرتغال و عسل قاطی میکرد بهمون میداد هر روز مریض نمیشدیم کشت ادرار و مدفوع دادید برلی بچه؟؟؟؟شاید انگل یا ویروس خاصی تو بدنشه که عامل این همه تبه

لطفا برای شفای تمام مریض ها یک حمد بخونید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم اینهمه دیفن و استا دادی انتظار  داری باحال باشه

اینا خواب آورن خب😑

احتمالا جایی از بدنش عفونت داره که تبش پایین نمیاد و باید آنتی بیوتیک بخوره ببرش پیشِ فوق اطفال

یه اسپری کلداماریس هم بخر هر موقع میخوای ببریش بیرون بزن توی دماغش باعث میشه ویروس نگیره

.Pain🔥you made me a believer

هر وقت تبش بالا میره رو پاشویه الکل بدیدش ما بچه بودیم مادرم مرتب اب لیمو و پرتغال و عسل قاطی میکرد ...

هرماه بیمارستان بستریه ازمایش میگیدن میگن سالمه فقط شانسه منه

وقتی بدن ضعیف میشه مستعد بیماری میشه

بجای اینهمه قرص داروهای شیمیایی از لحاظ غذایی تقویتش کن

نگو بهش میدم که منظورم زیاد غذا خوردنش نیست ومسلما به عنوان مادر همه چیز براش تهیه می کنید

منظورم اینه که یه مدت کته با ماهیچه

ابگوشت خروس سبزیجات تازه تو برنامه غذاییش بگنجون مثل وقتایی که به غذا افتاده بود

من پسرم که تب کرد جوراب نمدار پاش کردم خیلی موثر بود

وقتی بدن ضعیف میشه مستعد بیماری میشه بجای اینهمه قرص داروهای شیمیایی از لحاظ غذایی تقویتش کن نگو ب ...

تبو میاره پایین ؟اخه من شربت میدم تبش میادپایین باز بعده چند ساعت شروع میشه...باورکن خیلی تقویتش میکنم

[QUOTE=57030400]خب عزیزم اینهمه دیفن و استا دادی انتظار  داری باحال باشه اینا خواب آورن خب😑 اح ...

خب دارو زیاد بهش دادی

مخصوصا دیفن هیدرامین که رسمابچه رو بیهوش میکنه😢

ای کاش ببریش پیش فوق تخصص تا آزمایش ادرار و مدفوع و خون براش بنویسه قطعایه جایبدنش عفونتِ نهفته داره بچه گناه داره

.Pain🔥you made me a believer

هرماه بیمارستان بستریه ازمایش میگیدن میگن سالمه فقط شانسه منه

من البته بچه ندارم ولی خب سرسری نگیرید ببریدش پیش یک متخصص اطفال حاذق بهش اب مرکبات و توت فرنگی مرتب بدید چون ویتامین سی بالایی داره و عسل هم تقویت کننده قوا است بهتر میشه پیشگیری میکنه از تب....اصولا تب نشونه عفونته باید ببینید دلیل تب اش چیه سیستم ایمنی بچه ها تو این سن خیلی ضعیفه خیلی مراقبش باشید

لطفا برای شفای تمام مریض ها یک حمد بخونید
تبو میاره پایین ؟اخه من شربت میدم تبش میادپایین باز بعده چند ساعت شروع میشه...باورکن خیلی تقویتش میک ...

اره تب پسرم زود پایین اورد یه مدت داروها را قطع کن اب پرتغال واب سیب بهش بده بزاراثر داروها بره با بازی غذاش بده خودت متوجه میشی