2777
2789

ازین جهت میگم ک بچه طلاقم بی پولم لیسانس ندارم شغل ندارم نمیدونم‌چرا اینجوری شد ولی این وضع خواست من نبود تو هیچیش دخیل نبودم خانواده بد ادمو نابود میکنه کامل هیچ وقتم خاستگار نداشتم دیگ‌اعتماد ب نفسم ندارم...

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاستگار???

خواهر دوم من ازدواج کرد الان ۳ سال شده واقعا وقتی زندگی اونو میبینم خوشحالم که ازدواج نکردم . نه تنها خواهرم بلکه زندگی نزدیکترین دوستانم 

حقیقتش اینه تا ازدواج نکردی فقط خدای خودتی و مشکلات خودت 

تا ازدواج کنی میشی بله قربان و چشم همسر و بله به روی تخم چشام مادرشوهر و خواهر شوهر . دیگه کلفتی و آشپزی واس شوهر و اقوام شوهر و  در حالت عادی که مادر شوهر اینا  ......  فلان اگر عیبی هم ازت ببینند که گوز بالای گوز 

اونایی که ازدواج کردن فقط جلد روی کتاب رو میگن بهت :)) تا تشویق بشی و قشنگ در چاله ایی که رفتن و توهم ببینی 

نمیگم ازدواج بده ولی باور کن اونطور که با آب و تاب میگن نیست ‌. خواهر من خودش هنوز کار دارد و چشماش نگاهش ب دست شوهرش نیست ولی چنان ریدن بهش که نگم برات و نه تنها خواهر من الباقی هم همینطوره  حالا تو فکر کن اونایی که خانه دار هستند .

پسر شاه با اسب سفید و زندگی میکنم و بساز و .. و از این مزخرفات  الکی خودت را گول نزن 

دختر نگران نباش هیچ چیز خاصی ازدست ندادی  . روی خودت تمرکز کن و زندگی خودت را سروسامان اول بده  . 

درضمن هرچقدر سن شما بالاتر برود شعور خودت بیشتر میشه و با چشم و عقل دقیق میبینی و نگران نباش  و بشین سرجات و الکی خودتو قاطی جملات مزخرف مردم نکن . فکر کن الان ازدواج کرده بودی و دوتا بچه پس انداختی و شوهرت بدتر از پدر خودت .و هر شب آرزو میکردی که برگردی به زمان مجردی و فلان 

الان مجردی دیگه دختر چته ????