2777
2789

میشه نظرتونو بگین 

استرسم زیاده 

میترسم سوتی بدم 

این چند وقتم عصبی شدم بخاطر استرس

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

دیجی خوب میارم فقط ازهمه مهمتره 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من از عروسیم راضیم خیلی براش فکرکردم و منطقی عمل کردم تاحالا برا چیزیش پشیمون نشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تروخدا پیش همسر و خانواده همسر برای خودت ارزش قایل باش

نمیگم مغرور باشا نه،اما واس خودت ارزش قایل باش

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

دیجی خوب میارم فقط ازهمه مهمتره

اونا با من نیستن با شوهرمن 

من استرس آرایشگاه و کارای خودمو دارم 😭

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

کاش همه استرسا اینجور باشه استرس خوشحالی و خوشبختی 

منی ک‌الان نشستم بالای سر بچه مریضم داغون کلافه ناراحت پریشون استرس تمام وجودم داره میخوره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من از عروسیم راضیم خیلی براش فکرکردم و منطقی عمل کردم تاحالا برا چیزیش پشیمون نشدم

عزیزم ایشالله خوشبخت باشی❤️

بیخیال عزیزم همه کارای عروس که با بهترینا انجام میشه از بهترین سالن و لباس و میکاپ و .... اصلا استرس نگیر یه شبه میگذره خاطره خوبش میمونه اروم باش تو عروسیت لبخند بزن ولی بلند بلند نخند با کسایی که میان پیشت با لبخند سلام کن با داماد و خانوادش اخم نکن چیزی هم شد سخت نگیر

اونا با من نیستن با شوهرمن من استرس آرایشگاه و کارای خودمو دارم 😭

وا یعنی چی عزیزم دیجی زنونه ک باتویه ی کسیو بیار ک مهارت تجربه داشته باشه فضا رو مدیریت کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان عزیز اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

تروخدا پیش همسر و خانواده همسر برای خودت ارزش قایل باشنمیگم مغرور باشا نه،اما واس خودت ارزش قایل باش

خانوادش خوبن خداییش 

تا الان خانوادش چیزی کم نزاشتن 

زیادم همو نمی‌بینیم ، خارج از ایران زندگی میکنن 

خودشم پسر بدی نیست 

راستش من خیلی یک رنگم باهاشون حس میکنم اونام اینجورین

منظورتون اینه چجوری رفتار کنم؟ 

عزیزم ایشالله خوشبخت باشی❤️

فداتم همچنین گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش همه استرسا اینجور باشه استرس خوشحالی و خوشبختی منی ک‌الان نشستم بالای سر بچه مریضم داغون کلافه ن ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم 

ایشالله زودتر حالشون خوب شه ❤️💫