2777
2789
عنوان

گربم انگار الفا شده😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐همین کم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 25 پست
دلم خواست خام خام بخورمششش

عزیزم من خودم به دو متریش نمیتونم نزدیک شم😂😂💔

ولی بهت حق میدم گاهی به مامانم با تموم جدیت میگم بذار فر گرم شه میخوام اقارو بپزم بخورم😂😂

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی😍😅 حسودیش شده

حسود. خودخواه. و اینجوریه ک درسته من بهت اهمیت نمیدم و کامل به گیلاسام منتقلت میکنم اما تو حق نداری بری گربه ی دیگه ایو ناز کنی از غذاهای من بهش بدی 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

عزیزم من خودم به دو متریش نمیتونم نزدیک شم😂😂💔ولی بهت حق میدم گاهی به مامانم با تموم جدیت میگم بذا ...

ای ننههه 

واقعا وقتشه اقدام کنیم لطفا گردنشو بده من بخورم

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

ای ننههه واقعا وقتشه اقدام کنیم لطفا گردنشو بده من بخورم

😂😂😂نوش جااان 

ولی روناش مال منه اخ نرم خوشمزه 

حالا که همه یجاییشو دارن میخورن واسم سوال شد سانسور بوق سانسور کی میخوره🤣

خودم قربون گیلاساشم میرم😂😂

دلشم من میخورم😍😂

خثش سلیقه ایااا بلا😂😂