2777
2789

دوستان من از شوهرم متنفرم حتی نمخوام ثانیه ای بمونم واسه همین مهریمو میبخشم 

باید چجوری برم جلو که کوتاه ترین زمان طلاق بگیرم . ؟ 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
منم حکم جلب دارم و میخام عسرو حرج بزنم نمیدونم دقیقا چیکار کنم

عسر و حجر چیه؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچن ک زندگی با این اقا دیگه نمیشه تحمل کرد و باید مدرک باشه ک مثلا معداد نفقه نداره یا مشکل روانی د ...

اگر حق طلاق داشته فقط بخوای جدا بشی برا عدم تفاهم باید چکار کنی نمیدونی ؟ 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
به نظرم ک میتونی چرا از یه وکیل نمیپرسی یا برو دادگسترب همونحا راهنماییت میکنن بچه هم داری

نه تو عقدم هیچی نمخوام نه مهریه نه هزارتومن پول فقط مخوام بره