ice_girl_9617 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 590 عنوان الهی خدا نابودت کنه برادر خاک برسر برو گم شو 295 بازدید | 11 پست یه عمر واسش مادری کردم احمقو.مرده شورشو ببرن که هرچی محبت میریزم تو حلقش یاغی تر و سردتر میشهمرگشو نمیخوام ولی ذلیل شدنش ارزومهفک میکنه خیلی با سیاستو زرنگه، عوووووووضیه عوضیخااااک بر سرش عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀 1404/07/23 | 20:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15785 بچت و میگی؟ چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
ice_girl_9617 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 590 بچت و میگی؟ برااادر عوضیمو میگ عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
ice_girl_9617 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 590 خدایا نمیدونم چرا جنس مذکر اینقدر دل سنگه و بی رحمو فقط بفکر خودشونن!! عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
ice_girl_9617 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 590 چیشده؟ باهام بد اخلاقی میکنه، سرده اخلاقش، همش تو فککر اینه که ما بهش خدمت کنیم و اونم روی دوش ما سوار باشه عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
ice_girl_9617 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 590 چیکار کرده مگه باهام بد اخلاقی میکنه، سرده اخلاقش، همش تو فککر اینه که ما بهش خدمت کنیم و اونم روی دوش ما سوار باشه عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
ice_girl_9617 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 590 نه زنگی نه سلامی نه هیچ مرده شوووورشو ببرن عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
سپیده۱۳۰۰ عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 1227 باهام بد اخلاقی میکنه، سرده اخلاقش، همش تو فککر اینه که ما بهش خدمت کنیم و اونم روی دوش ما سوار باشه محلش نده تو هم مثل خودش باهاش رفتار کن
ice_girl_9617 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 590 محلش نده تو هم مثل خودش باهاش رفتار کن اخه دلم نمیخواد خانواده ی اینجوری داشته باشم. دلم نمیخواد سردی باشه بینمون ولی اون نفهمه. براش مهم نیست انگار. نمیدونم چیکار کنم راه درست چیه عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀