2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

2 نوع شهریه متغیر و ثابت، ثابت از زمان ثبت نام تا پایان درس یه مقدار ثابت هست متغیر با توجه به تعداد واحد فرق میکنه و هر ساله یه مبلغی بهش اضافه میشه(من ورودی 401 ترم اول شهریه متغیر 900 هزار شد امسال واسه 16 واحد 4 ملیونو 700)

مثلا شهریه متغیر امسال علوم تربیتی واسه ترم پاییز 4300 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
2 نوع شهریه متغیر و ثابت، ثابت از زمان ثبت نام تا پایان درس یه مقدار ثابت هست متغیر با توجه به تعداد ...

ببخش گلم متوجه نشدم من الان قراره علوم تربیتی بخونم چقد شهریه میدم

ببخش گلم متوجه نشدم من الان قراره علوم تربیتی بخونم چقد شهریه میدم

شهریه ثابت احتمالا 800 تا 900

شهریه متغیر 4 ملیون و خورده ای 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اها گلم مطمعنی

آره 

شهریه ثابت تا آخر تحصیل ثابت میمونه 

متغیر هر ساله یه مقدار میاد روش مثلا میشه 5،6 ملیون 

ینی تو یک سال ۴ میلیون میشه ۶ میلیون

آره  یا 5 ملیون