2777
2789
عنوان

حالا من چی بپوشمممممم😂

537 بازدید | 47 پست

این جمله موقع رفتن به مهمونیا ، عروسیاااا همه جا شنیدیم   

ولی خواهرای گلمم ایندفعه بحث مهمونی رفتن نیست چرا ؟؟اگه گفتین چرااا  

چون هفته دیگه پنجشنبه دومین مراسم خواستگاری بندسسسس  

خدا برای شما مجردان عزیز و خوشگل  هم قسمت کنه  

ولی سوالی که من دارم اینه که می‌خوام علاوه بر اینکه کمکم کنید که چی بپوشم 

می‌خوام از تجربه های خودتون بگید که تو خواستگاری چطور ظاهر شدید 

چون از اولش دختر چادری نبودم نه اینکه سوسول بازی درآرم بگم دست و پام میپیچه ها نه ، کلا عادت نکردم   

برا همین به کمک خوشگلایی چون شما نیاز دارمممممم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا واسه من انقد اومدن رفتن هر بار يه چيز پوشيدم 

يادمه يه بار باباش اومده بود مجبور شدم چادر سر كنم و سري دوم ك باباش اومده بود چادر سر نكردم 😁

و شما هم اگر مذهبي نيستين و اونام همينطور 

كت و دامن با جوراب شلوار 

و يا سارافون با شلوار 

سعي كن از رنگاي ملايم و سرد استفاده كني

جیگر خانم من راهنماییت میکنم خودمم چادریم فقط قول بده واسه منم دعا کنی منم مجردم

الهی عشقم حتما ایشالله همین روزا خبرای خوب خوب بدی بهمون

حالا راهنماییتون بکن ببینم چه خاکی سرم بریزم   

من تو خواستگاری همیشه چادر سر میکنم بایه روسری رنگ روشن زیر چادرم یک کت میپوشم باشلوارش که اونم رنگش روشن و ملیحه با یه دمپایی روفرشی پاشنه بلند البته من چون خانواده مذهبی دارم جواربم میپوشم حتما جوراب شیشه ای رنگ پا ارایشم میکنم فقط خیلی خیلی لایت همین دیگه ایشالا خوشبخت باشی

من تو خواستگاری همیشه چادر سر میکنم بایه روسری رنگ روشن زیر چادرم یک کت میپوشم باشلوارش که اونم رنگش ...

آها من کت شلوار نمیتونم بپوشم یعنی در کل خوشم نمیاد ولی فک کنم مانتو شلوار روشن مجلسی بپوشم با روسری روشن مشکل نباشه   نظرت؟؟