2777
2789

داره جوونیم هدر میره با خودم میگم الان جوون زیبام بعدش دیگه به چه درد میخوره دَدَر رفتن و بیرون رفتن؟ حس میکنم باید از همه لحاظ تو این سن استفاده ی تماممو ببرم حس میکنم دارم حیف میشم 22سالمه.. تروخدا یکی منو راهنمایی کنه بدون اینکه تیکه بندازه... گاهی وقتا اعتماد بنفسم میاد پایین و اذیت میشم یوقتاییم حس میکنم زیبایی داره هدر میره الکی و من هیچوقت به این سن برنمیگردم🙂

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
حق داریمنم همین حسو داشتمولی محدودیتای خانوادگی نمیذاره جوونی کنمی کتابخونه میخوام برم ناز میان

چندسالته الان؟ من محدودمم نمیکنن زیاد ولی خب اونجوری که میخام نمیشه بیرون برم و ی سری تجربه ها داشته باشم ی دلیلش شهر کوچیکه ی دلیلش اینه رفیقام تعدادشون کمه 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داریمنم همین حسو داشتمولی محدودیتای خانوادگی نمیذاره جوونی کنمی کتابخونه میخوام برم ناز میان

چندسالته الان؟ من محدودمم نمیکنن زیاد ولی خب اونجوری که میخام نمیشه بیرون برم و ی سری تجربه ها داشته باشم ی دلیلش شهر کوچیکه ی دلیلش اینه رفیقام تعدادشون کمه 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️