2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به رو خودش نیاورد

224 بازدید | 16 پست

دیروز چهلم مامان بزرگم بود.شهر ما یه رسمی هست بعد مراسم چهلم بچه ها و نوه ها رو از عزا درمیارن.من چنتا از فامیلای مادرشوهرم که فوت شدن،خودمو مامانم برا مادرشوهرمو خواهر سوهرم لباس یا روسری خریدیم.مشکیشونو دراوردیم...دیروز بعد مراسم، مادرشوهرای عمه هامو دخترعموهام اومدن شال مشکیشونو دراوردن روسری رنگی سرشون کردن.فقط من بودم که با لباس مشکی موندم.چون مادرشوهرم اینا نموندن و گفتن رسم نداریم.مامان خودم روسریمو عوض کرد

من حس خیلی بدی گرفتم.شوهرم ماموریت بود...خونواده همسرمم که...‌مسئله من سر خریدن یا نخریدن یه تیکه لباس یا روسری نیستا.مسئله عزت و ارزشی هست که جلو فامیل دریغ میکنن از ادم.

حق دارم ناراحت باشم؟

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری شوهرت اومد بگو حتما بگ ب مادرش اینا بخرن بیارن حتی انداختی اشغالی لباسای ک میارن ولی بگو بیا ...

دیگ لازم نیس بخرن چون بی عزت میشی .ولی دیگ مث خودشون رفتار کن

فراموشی کیمیاست

دلم یه جورایی شکست.شاید در ظاهر مسئله مهمی نباشه ولی بین اون همه عروش فقط من مث بیوس و کارا تنها بودم با لباس مشکی.دیگه مامانم اورد گفت اونو درادر اینو سرت کن.

دیگ لازم نیس بخرن چون بی عزت میشی .ولی دیگ مث خودشون رفتار کن

نه باید بیارن ک بفهمن همجا رندی جواب نیست و باید احترام بزارن بعدش میشه مث خودشون شد 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

امروز مادرشوهرم زنگ زد از شدت ناراحتی جواب ندادم.دوس ندارم گلایه کنم بهش.ولی نمیتونمم ناراحتیمو ابراز نکنم

گلایه کن چرا نکنی

میخواد بگه رسم نداریم خودشو راحت کنه.حوصله ندارم.اون باید شعور خودش میرسید دیگه

خانواده مادرشوهر منم این رسم رو ندارن اصلا عزا نگه نمیدارن که از عزا هم در بیارن موقع فوت پدربزرگ هم پدر خودم پول آرایشگاه داد ولی موقع فوت پدر مادرشوهرم دیدم خودش برای باباش هم لباس سیاه نمیپوشه فهمیدم ایشون اصلا توی این قید و بندا نیستن دیگه ازش انتظار ندارم ولی اون موقع ناراحت شدم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪