2777
2789

سلام بچه ها سوزش ادرار و تکرر دارم ۱۴هفتمه زیر شکمم درد میکنه دیگه نمیدونم از عفونته یا همون درد بزرگ شدن رحمه خیلی میترسم عفونت خیلی خطرناکه تروخدا راهنماییم کنین خیلی ناراحتم

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت ادراری هست رنگ ادرار تیره نیس ؟! من از اول تا آخر بارداری درگیر بودم خیلی بده

اره تیره س خیلی اذیتم خوب نمیشه میترسم میگن بده شما چیکار کردی؟🥲

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

اره تیره س خیلی اذیتم خوب نمیشه میترسم میگن بده شما چیکار کردی؟🥲

دیگه تحمل کردم تا بعد بارداری فقط هر ماه آزمایش میدادم هی زمانی که برمیگشت آنتی بیوتیک می‌خوردم که دور از جون به کیسه آب بچه آسیب نرسه

دیگه تحمل کردم تا بعد بارداری فقط هر ماه آزمایش میدادم هی زمانی که برمیگشت آنتی بیوتیک می‌خوردم که د ...

خسته شدم درمان نمیشه هرچی قرص میخورم