کتبدیلت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 17678 عنوان خانم های مذهبی سوال درباره نیت کردن نماز دارم لطفا بیایید 🌹🌹🌹 33 بازدید | 5 پست سلام میخواستم بدونم ایا اینجوری نیت درسته و ثوابش به اون شخص میرسه؟مثلا نیت کنی ۲ رکعت نماز میخوانم هدیه به فلان شهید یا مثلا ۲ رکعت نماز میخوانم هدیه به ۱۴ معصوم ...اگه ثواب ۲ رکعت جمعی نیت کنمم بگم هدیه به همه شهدا درسته؟؟ لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته 1404/07/23 | 19:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیلی74 عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 1717 بله چون نیتت همونه دیگه اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین.صاد
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 48585 سلام تا اونجا که میدونم انگار میشه هدیه کرد حتی تو حرم حضرت معصومه زدن که نماز زیارت مال امام هستش اینجا نیت کنید دو رکعت نماز هدیه کنید به ایشون بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
helma۱۳۸۰ عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 1201 آره درسته ولی ی پیشنهاد دارم براتبگو دو رکعت نماز میخونم ب نیت امام زمان هدیه به فلان شهید یا هدیه ب همه شهدا اینجوری امام زمان و واسطه قرار دادی اهل بیت زیر دین کسی نمیمونندوس داشتی هر کار خیری ک کردی ب نیت امام زمان باشه نتیجشو میبینی
کتبدیلت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 17678 آره درسته ولی ی پیشنهاد دارم براتبگو دو رکعت نماز میخونم ب نیت امام زمان هدیه به فلان شهید یا هدیه ب ... ممنون از راهنماییت 🙂 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
کتبدیلت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 17678 آره درسته ولی ی پیشنهاد دارم براتبگو دو رکعت نماز میخونم ب نیت امام زمان هدیه به فلان شهید یا هدیه ب ... ممنون از راهنماییت 🙂 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته