2777
2789
عنوان

دانشگاه ازاد سوال دارم

68 بازدید | 4 پست

من روز دوشنبه ثبت نام کردم دانشگاه آزاد تایید سوابق تحصیلی و اسکن عکس همرو انجام دادم 

بعد توی گروه دانشگاه گفته شده بود که باید ۳تا ۵ روز بعد اون ثبت نام توی آموزشیار واسه انتخاب واحد و پرداخت شهریه اقدام کنی که بعدش بیاین برای حضوری الان من رفتم کافی نت گفته هنوز پروفایلت نیومده یعنی چی؟

از دوشنبه تا الان ۳ روز شده یعنی ممکنه فردا بتونم یا نه باید برم حضوری دانشگاه ازاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همین گوشیت برو چک کن شماره دانشجویی بهت داده ؟اگه آره برو تو سایت آموزشیار بزن میاد

والا با گوشی میزنم بالا نمیاد اصلا باید برم کافی نت رفتم گفت پروفایلت هنوز نیومد بالا برو دانشگاه ازاد سوال کن

پنجشنبه ها دانشگاه بازه یا نه؟

والا با گوشی میزنم بالا نمیاد اصلا باید برم کافی نت رفتم گفت پروفایلت هنوز نیومد بالا برو دانشگاه از ...

اموزش دانشگاه عموما پنجشنبه ها نیستن 

شنبه باید بری دانشگاه 

You're all the things I've got to remember