2777
2789
عنوان

باردارم ولی نرفتم دکتر بیاین

60 بازدید | 6 پست

دو روزه فهمیدم باردارم بی بی چک زدم و ازمایش دادم مثبت بود یه دکتر میشناختم ک خیلی خوبه میخام کلا برم تحت نظر اون ازش نوبت گرفتم برا شنبه ی هفته بعدی نوبت داد بهم اشکال نداره صبرکنم تااون موقع؟ مشکلی نداره؟ 

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

نه ایرادی نداره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نه ایرادی نداره

شماتجربه دارین؟؟؟ الان فک کنم هفته 5 یا 6 باشم

دوهفته دیگه میشه طوری نیس؟؟ 

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماتجربه دارین؟؟؟ الان فک کنم هفته 5 یا 6 باشمدوهفته دیگه میشه طوری نیس؟؟

بله

منم واسه دومی جوری رفتم که از هشت هفته رد شده بود

با اولین سونو ضربان قلبشم شنیدم

ولی اولی رو زود رفتم تا بخاد سونو قلب بشه برم قبلش سه بار سونو فرستاد الکی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بلهمنم واسه دومی جوری رفتم که از هشت هفته رد شده بودبا اولین سونو ضربان قلبشم شنیدمولی اولی رو زود ر ...

اهان ممنون عزیزم

بعد ی سوال دیگه عدد بتام 1000هزار بود خوبه؟ 

اهان ممنون عزیزمبعد ی سوال دیگه عدد بتام 1000هزار بود خوبه؟

اره عزیزم خوبه

ان شا الله بارداری راحتی داشته باشی

و سر موقع نی نی خوشگلتو بغل بگیری

اره عزیزم خوبهان شا الله بارداری راحتی داشته باشیو سر موقع نی نی خوشگلتو بغل بگیری

فداتشم عزیزم مرسی 😍😍