2777
2789
عنوان

جاریم شاغله و واقعا ملکه هست ملکه به این میگن چون شاغله

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 31 پست

کارش درست نیست تو تفریح گاو بازی درمیاره اگه قرار نیست کمک کنه لطف کنه نیاد 

لابد درامدشون به حدی هست که بتونن از بیرون بتونن غذا بخرن همه این شکلی نیستن . ولی راست میگی ملکه های واقعی زنایی هستن مستقلن، پول قدرت میاره اگه اتفاقی هم بیفته مجبور به تحمل نیستن 

ψ ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ماهم چیزی که تو اطرافیان دیدیم زنای شاغل که دستشون تو جیب خودشون بوده همیشه مثل کلمه بودن و ارج ...

حتی یکی هست درامدش از شوهرش بیشتره شوهره با افتخار میگه اره فلان چیزو خرید کمک کرد .... 

ψ ❤️

آفرین بهش ، عروس دایی من اینطوریه ...آفرین بهشون ..هر چقدر خودتو بگیری بیشتر برات ارزش قائل میشن

خب اینطوری همه باشن که می پس کار کنه تو تفریح و مهمونی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حتی یکی هست درامدش از شوهرش بیشتره شوهره با افتخار میگه اره فلان چیزو خرید کمک کرد ....

اون ‌اقا وایب مرد ضعیف رو میده و از این بابت راضیه گویا:)

عقیده خودم اینه مرد نباید چشم داشت ب حقوق زن داشته باشه ولی زن میتونه با تمایل خودش کمک کنه اونم نه همیشه 

خب اینطوری همه باشن که می پس کار کنه تو تفریح و مهمونی ؟!

آدمایی مثل منکه سیاست ندارن و فکر میکنن صمیمیت با خانواده شوهر باعث میشه عزیز و محترم باشن🙄

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
آدمایی مثل منکه سیاست ندارن و فکر میکنن صمیمیت با خانواده شوهر باعث میشه عزیز و محترم باشن🙄

حد وسط 

نه مفت خور نه کوزت طور 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بازم خوبه فهمیدیم ملکه ها چه کارهایی انجام میدن

آره میشینن روی صندلی تاشو و کار نمیکنن😂

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

اون ‌اقا وایب مرد ضعیف رو میده و از این بابت راضیه گویا:)عقیده خودم اینه مرد نباید چشم داشت ب حقوق ز ...

ضعیف نیست بیچاره چیکار کنه گرونیه، اون زنم خیلی سال بعد ازدواجش با کمک شوهرش ارایشگاه زد کارش گرفت بعدش مغازه رو خریدن و ... الان معروف شده درامدش زیاده باعث شد زندگیشون عوض شه 

ψ ❤️

حد وسط نه مفت خور نه کوزت طور

من خودم زیر بار منت نمیرم چه هزینه چه کار ..ولی میبینم کسایی که مثل جاری این خانومن موفق ترن ..البته بستگی به خانواده شوهر داره

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
ضعیف نیست بیچاره چیکار کنه گرونیه، اون زنم خیلی سال بعد ازدواجش با کمک شوهرش ارایشگاه زد کارش گرفت ب ...

این مورد ک گفتی اوکیه

من یاد اقایی افتادم که مادرش رو فرستاده بود مدرسه لیست قبولی فرهنگیان بگیره و دونه دونه مادرش زنگ میزد برای خواستگاری چون دختر شاغل میخواست .

والا فیلمهایی که از ملکه های واقعی اومده بیرون همه ش به کار بودن میرفتن پیش مردم عادی نون میپختن بچه ...

نه دیگه اون یه نمایشه ا

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

این مورد ک گفتی اوکیهمن یاد اقایی افتادم که مادرش رو فرستاده بود مدرسه لیست قبولی فرهنگیان بگیره و د ...

میدونی چرا فرهنگیان دوست دارن؟۱_ چص مقدار حقوق میگیره میتونه کمی خرج خودشو بده ۲_محیط کاریش ساده و تک جنسیتیه ۳_ از همه مهمتر جای پیشرفت انچنانی نداره تا اقتدار عباس اقا به خطر بیفته 😂

ψ ❤️