2777
2789
عنوان

من خیییلی خرجم زیاده ناراحتم🥲🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3173 بازدید | 128 پست
به نظر من کارت اشتباهست درسته پدرو مادر یه وظایفی دارن ولی نه دیگه در این حد اوناهم توی یه سنی اسایش ...

من با بقیه پولم پس انداز میکردم طلا میخرم به این نیت ک ازدواج کردم از این خونه رفتم طلاهامو برای خانوادم بزارم و برم  به جبران محبتشون🥲

ولی خب درسته خرجمم زیاده بیشترشم برای داروهای پوستمه🥲🥺

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

سلام عسلمم😍بخدا کاری نمیکنممم🥲😂😂هرکار کردم تاپیکش زدم🤣

فقط کافی بود دو روز بیشتر ازت بی‌خبر بمونم 

شرط می‌بندم میومدم تاپیکای نامزدیتم می دیدم 

چقدم خوشگل نخ میدی 😝😂

خوشم اومد 

نهههههه خوشم اومد 

ملی عروس خودمی 

میدونی جنس خوب باید دریافت 🤭😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ولی منتظرم برم خونه شوهر سه برابرشو خرج کنم شوهرم ی وقت فکر دوست دختر و زن دوم به سرش نزنه بدونه ...

خخخ چه حرفا ذات بد باشه میلیاردی هم خرج کنی بازم فکر زن دوم دوست دختره این چیزا به ذات بستگی داره نه خرج کردن هرچی یک اندازش خوبه من الان به اندازه خرج میکنم 

فقط کافی بود دو روز بیشتر ازت بی‌خبر بمونم شرط می‌بندم میومدم تاپیکای نامزدیتم می دیدم چقدم خوشگل نخ ...

نههه 

من بدون اجازه تو ک بله نمیگفتممم😌💟

خیییلی ضایع نخ دادم میدونم😂🦦 فقط نمیدونم چزا ازش خبری نیست

باور کن عاشق اخلاق خشنم شده بود دید اینجوری خوب رفتار کردم فرار کرد😂

خخخ چه حرفا ذات بد باشه میلیاردی هم خرج کنی بازم فکر زن دوم دوست دختره این چیزا به ذات بستگی داره نه ...

خواهر شانس خودمو میشناسم دیگه😂 والا اخرشم ی شوهر گیرم میاد خرجشو خودم باید بدم تازه خیانتم میکنه😔😂

اره واقعا ذات خیلی مهمه

یکی از اطرافیان من خونه چندصد میلیاردی لندکروز و بنز و... شغل شوهره هم  دبیتو پول غرق بود

ولی مرده رو زن جوون هوو اورد🥲🙂

خوبم عشقممممم نه به اندازه تو البته 🤭اخ اخ پاییز امسال و دوتایی شدیا چشممون روشنننن ایشالا قسمت من ...

ایشالا قسمت خودت با ادم درستش😍😍

ولی فعلا ک پیام نداده☹😂

متاسفانه داماد ازش خبری نیست فکر کنم فرار کرد😔😂

موقع خرید به این فکرکن اگه از این وسیله ی غیر ضروری چشم پوشی کنی در عوض چنتا خودکار مدادرنگی و دفتر بخری به کودکان کم بضاعت مدرسه هدیه بدی چقدرر حال دلت بهتر میشه

کلا کار خیر هم انجام بده

ابد در پیش داریم

@8yekti‍

😁😁😁😁😁هورااااااااااااااا

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤