2777
2789
عنوان

بال مرغ گردن کتف و اینا رو بدم نیاز مند زشت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من شوهرم تو کشتارگاه مرغ کار میکنه هراز چندگاهی گردن و بال و کتف میگم میاره قشنگ مزهددار میکنم تو مای تابه رژیمی گریل میکنم بابرنج و گوجه عااااالی میشه

ده تا کتف و بالم قشنگ ی کیلو درمیاد خیلیم خوبه دستت دردنکنه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
الان این چه ربطی به بال و کتف مرغ داشت

بخاطر بال و کتف پسره رو ول کرد

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
چند تیکه مرغ هم کنارش بزار بده چ اشکالی داره

بخدا گذاشتم ۲تا ران با ۳کیلو برنج ماه گذشته هم برادرم که مرغ های دامداری رو داد کشتار گاه ۲تا مرغ ۳کیلو براش آورد 

۲تا ران کامل هم براش کنار گذاشتم با ۳کیلو برنج

کاش یکی به ما هم میداد تو این گرونی خیلی خوبه بهش بده

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

استارتر به اینا که ازسر شکم سیری نظر میدن توجه نکن،

بال و کتف و استخوان و .... رو بسته بندی کن بهش بده،هیچ ناراحتیم نداره،همینارو جدا میفروشن کلی هم طرفدار دارن مگه جای نجسشه اخه!

پای مرغ هم کلی مشتری داره چه برسه به کتف و بال

والا ما خداروشکر شوهرم وضعش خوب

باز عاشق بال و گردن مرغم 

دل وجیگرش هم عالیه

ندی سگ وگربه که به بچه مردم حمله کنند

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
من این بخشای مرغو پرت میزنم چون هم مضرن هم بو میدن

منم بال و کتف و گردن هیچ وقت استفاده ندارم 

ولی دل و جیگر مرغ اصلا مضر نیست در از پروتیین و کولین هست البته ما نمی‌خوریم فقط جیگر گوسفند میخوریم 

والا خب بچه ها معمولا بال و گردن و اینا نمیخورن فک نکنم کاربردی باشه

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن