2777
2789
عنوان

واکسن انفلانزا برا بچه هاتون زدید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 73 پست
چی زدین عوارض نداشت براتون

نمیدونم عزیزم گفتن هلندی هس

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ربطی به مریضی نداره واکسن آنفولانزا ، از چند تایپ که باعث مرگ میشه فقط جلوگیری می کنه ، ولی ما نمی زنیم ، پدر دخترم پزشک متخصص هستن خودشون و ترجیحشون به اینه که نزنیم براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم عزیزممبرای شما عوارض نداشت من همسرم رفت دوتا گرفت امشب فرانسوی بود برا دخترم و باباش که سنشون ب ...

نه عزیزم

دکتر گفت معمولا تب هم نداره ولی ممکنه تا ۴۸ ساعت یا حتی ۷۲ ساعت بعدش حالت سرما خوردگی نشون بده

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ربطی به مریضی نداره واکسن آنفولانزا ، از چند تایپ که باعث مرگ میشه فقط جلوگیری می کنه ، ولی ما نمی ز ...

من دخترم یکم شرایطش خاصه برا همین  میزنیم من همیشه بین زدنو نزدن میمونم پارسال زدیم خوب بود امسالو نمیدونم هنوز خوبه یا نه تاثیری داره یا نداره

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

نه عزیزمدکتر گفت معمولا تب هم نداره ولی ممکنه تا ۴۸ ساعت یا حتی ۷۲ ساعت بعدش حالت سرما خوردگی نشون ب ...

ممنون عزیزم جواب دادی

من همسرم همش نگرانه میگه واکسن چون امسال اومد و زود تموم شد و دیگه نیومد تا امروز 

میگه یوقت نکنه معتبر نباشه یا تو یخچال نبوده باشه و ..‌‌

فعلا که امشب دوتا یکی برا باباش یکی برا دخترم خرید 

تو یخچاله تا پس فردا  ایناها بزنن

ممنون عزیزم جواب دادیمن همسرم همش نگرانه میگه واکسن چون امسال اومد و زود تموم شد و دیگه نیومد تا امر ...

نترس عزیزم 

هلندیش چهار ظرفیتیه ۹۱۷

فرانسوی سه ظرفیتیه ۷۶۰

هر دو هم خوبن و مشکلی ندارند 

منظور از ظرفیت یعنی اینکه از ۴بابت ایمن میشن یا ۳بابت

منم فرانسویو همین قیمت گرفتم به امید خدا فردا بزنم براش

نترس عزیزم هلندیش چهار ظرفیتیه ۹۱۷فرانسوی سه ظرفیتیه ۷۶۰هر دو هم خوبن و مشکلی ندارند منظور از ظرفیت ...

عه من همش نگران بودم نکنه واکسن مشکل داشته باشه 

پس ماهم امروز میریم برا دخترم میزنیم 

سلام من مدتیه چشمام حالت فلاش زدن داره ینی یجوری ک انگار لامپ خونه داره خاموش روشن میشه یا با دوبین دارن عکس میگیررن و چشمام فلاش دوربین میبینه متخصص شبکیه گف مشکلی نداری شمام مث من بودی

سلام من مدتیه چشمام حالت فلاش زدن داره ینی یجوری ک انگار لامپ خونه داره خاموش روشن میشه یا با دوبین ...

من مگس پران دارم و میگرن چشمی 

میگرن چشمی یه حالتهای مثل جرقه های  زیگزاگی جلو چشم میادو میره ولی اون در حد ۲۰ دقیقس دایمی نیست 

یه جرقه های دیگم یوقتها که فشارم بیفته میبینم دایم نیست اونم