2777
2789
عنوان

اگر درامد زیادی داشته باشید

102 بازدید | 5 پست

سلام دوستای خوبم. بچه ها من درآمد خوبی دارم ولی خیلی زندگی ساده ای دارم. ماشین خوب و خونه زندگی مرتب اینا رو دارم. خرج هام ماهی یه بار ناخن. دوماه یه بار فیشیال پوست.محصولات پوستی کلینیک و ایزدین و.... میبینم مثلا تو سایت ماهی ۴۰ ۵۰ دارن تو تاپیک هاشون خیلی به خودشون میرسن. من یه حسی بهم دست داد نکنه من بلد نیستم خرج کنم. شما بودید چکار می‌کردید که لذت پولتون هم ببرید؟

لذت ببر از زندگیت اونجوری که دوست داری من اگر درامدم خوب بود خرج ناخن اینا نمیکردم من تکنولوژی دوست دارم خفن ترین گوشی رو میخریدم خفن ترین ساعت هوشمند خفن ترین تلویزیون و یخچال هوشمند ماشین خفن میگرفتم و.. اینا من با اینا لذت میبرم

یکی هست برعکس من دوست دارم مثلا پاکسازی کنه هر ماه لباس های مارک بخره یا حتی طلا بخره موهاشو بافت جدید بزنه لوازم ارایش مارک بخره مسافرت بره هر روز کافه بره این مدل سبک من نیست من از اون یکی زندگی بیشتر لذت میبرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب مگه قراره همیشه خرج کرد؟ 

در حد نیازت خرج کن؛ لباس سرو وضع کتاب دوره رفتن و...بقیه رو پس انداز و سرمایه گذاری کن

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

مثلا ناخن و اینا کلی زور بزنم میشه ۳_۴ تومن. آنقدری نمیشه

اونی که باهاش حالت خوبه رو انجام بده مثلا من ترجیح میدم گوشیم عوض کنم تا اینک مسافرت برم اون بیشتر بهم میچسبه مامانم بهم گفت بریم مسافرت فلان قدر خرجش میشه یا میخوای بدم بهت یه چیزی بذار روش گوشیت عوض کن یا بریم مسافرت من گفتم خب پولش بیشتر بهم میچسبه