گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13574 عنوان پنجاهو سه ساعته هیچچی نخوردم 109 بازدید | 14 پست گشنمم نیس نه میتونم بخوابم نه میتونم غذا بخورممریضم نیستمهمش میخوام بشینم خیره شم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون 1404/07/23 | 19:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
its_raha_18 عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 2688 لاغر تر نشدی؟ کسی که تورا رَنجانده خواهد رنجید در حین شادی در حین امید؛🤍🌱
مه_آدم_آرومیم عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 583 الکیییی😐😐 -مترسک را دار زدند به جُرم دوستی با پرنده که مبادا تاراج مزرعه را به ، بوسه ای فروخته باشد.- اینجا قحطی عاطفه است!
its_raha_18 عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 2688 عزیزم کاش ی میوه میخوردی حداقل اینجوری مریض میشی به زور هم شده بخور کسی که تورا رَنجانده خواهد رنجید در حین شادی در حین امید؛🤍🌱
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13574 تشنه م نمیشمامروز و دیروزم کلااااا بدو بدو بودم تو دانشگاه و... کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13574 لاغر تر نشدی؟ برا لاغری نیسمن لاغرم همینطوریشممیلل ندارم بخورم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13574 چی شده مگه؟ مشکلی داری؟ یخورده فکرم بهم ریختهولی من هر چی میشد غذا میخوردم خیلی شکموام کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13574 الکیییی😐😐 ن والا خودمم هنگممنی که از غذا یه ثانیه م نمیگذشتم ابنطور شدم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
yekzan عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 8230 یخورده فکرم بهم ریختهولی من هر چی میشد غذا میخوردم خیلی شکموام لاغری ؟
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13574 عزیزم کاش ی میوه میخوردی حداقل اینجوری مریض میشی به زور هم شده بخور خیلییییی دلم میخواد بخورم من روحم جونم پاستاسحتی اونم نتونستم بخورماز غذا غیرممکن بود بگذرم میمیرم برا غذانمیدونم چیشدع کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13574 لاغری ؟ ارهمیخورم ولی چاق نمیشم از اون مدلشم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
مه_آدم_آرومیم عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 583 ن والا خودمم هنگممنی که از غذا یه ثانیه م نمیگذشتم ابنطور شدم خیلی عجیبه -مترسک را دار زدند به جُرم دوستی با پرنده که مبادا تاراج مزرعه را به ، بوسه ای فروخته باشد.- اینجا قحطی عاطفه است!
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13574 خیلی عجیبه برا خودمم🥲دلم میخواد دنیا وایستهیه مرد واقعی باشه برم عین دختر کوچولو ها بغلش و ساعتها گریه کنم همونجا بیهوش شم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
مه_آدم_آرومیم عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 583 برا خودمم🥲دلم میخواد دنیا وایستهیه مرد واقعی باشه برم عین دختر کوچولو ها بغلش و ساعتها گریه کنم همو ... عزیزممم -مترسک را دار زدند به جُرم دوستی با پرنده که مبادا تاراج مزرعه را به ، بوسه ای فروخته باشد.- اینجا قحطی عاطفه است!