2777
2789
عنوان

مشاور

77 بازدید | 16 پست

من امسال کنکور دارم🥲دنبال یه مشاور خوبم خانوم باشه خیلی درس میخونم از صبح تا خود شب حدودا میانگین ۱۲ ساعت میشه 

ولی اینکه برنامه رو همش عوض میکنم خیلی اعصابم داغونه میشه لطفا کمکم کنید😭😭😭💔

خیلی حال بدی دارم لطفا

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاور تخصصی حضوری بگیر برو موسسات شهرتون مشاور تخصصی هاشون رو پرس و جو کن باهاشون صحبت کن از پرسنل م ...

خیلی گرونه 

آقا داشتم اصلا اوکی نبودم

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

چطوری ۱۲ ساعت میخونی بمنم بگو من سه روز میخونم یه هفته نمیخونم😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ از نظر تو چیکارکنم در ...

من خب فایده ای ندارع این خوندن وقتی برنامه درست و حسابی نیس🥲💔💔

وقتی غرق درس میشم دیگه استرس میگیرم ول کنم

خیلی گرونه آقا داشتم اصلا اوکی نبودم

دقیقا مشاور تخصصی ها شهریه سالانه شون خیلی بالاست شهر ما که کوچیکه و شهرستانه شهریه سالانه مشاور ها از ۲۰ میلیون شروع میشه تا ۱۵۰ میلیون 

من مشاورم اقا بود اوکی بودم باهاش ولی خوب نبود پارسال ۲۰ میلیون گرفت در طول سال خوب بد نبود ولی اخراش بی توجه بود جلسه مشاوره نمیذاشت دیگه فقط اسم در کرده در کل راضی نبودم 

مشاور کنکور درامد خوبی داره 

رشتت چیه

تجربی

دقیقا مشاور تخصصی ها شهریه سالانه شون خیلی بالاست شهر ما که کوچیکه و شهرستانه شهریه سالانه مشاور ها ...

🥲🥲😭💔از سردرگمی حالم بده 

🥲🥲😭💔از سردرگمی حالم بده

مشاور ها روند کارشون یکی هست مشاورای معمولی تو برگه یه برنامه مینویسه میده معمولا هفتگی یا دو هفته یه بار 

مشاور تخصصی ها معمولا هفته ای یک بار یا دوهفته یه بار جلسه حضوری میزارا (کمتر مشاوری دوهفته یه بار جلسه میزاره) برنامه میده و هرشب ازت گزارش کار میخواد 

تو کانالشون فیلم ها اموزشی بهترین دبیرا رو میزاره که خیلی خوبه چون هر کلاس انلاینی که ثبتنام کنی بالای ۲۰ میلیونه و برای چندتا درس خیلی زیاد میشه هزینه اش 

فیلم دبیرایی مثل استاد یحیوی، نوکنده، اریان حیدری، معین کرمی، قضاتی، باباخانی ، فراهانی و...  که کلاس هاشون خیلی گرونه 

ازمون میگیرن هفته ایی یه بار از چیزایی که خوندی و از رو برنامه ات ازمون میگیره بعضیا  تحلیل میکنن بعضیا نه میگن خودت تحلیل کن 

همین 

خودت برنامه فرضی بنویس و گزارش کار یه کانال بزن اونجا بنویس 

از خودت ازمون بگیر معمولا ازمون های موسسه های ماز و گاج و قلمچی تو کانال های تلگرام و روبیکا حتی گوگل هست پیدا کن حل کن نمونه سوال تشریحی کتاب فرمول بیست داشته باشه و نمونه سوال های سال های قبل 

مباحثی که اشکال داری رو برو کلاس خصوصی چند جلسه

مشاور ها روند کارشون یکی هست مشاورای معمولی تو برگه یه برنامه مینویسه میده معمولا هفتگی یا دو هفته ی ...

ببینید من با همین استادا پیش میرم ثبت نام کردم مازو 

ولی خب اینا که برنامه هفتگی ندارن اونطوری من می‌خوام برنامه داشتم باشم روشای مطالعه این چیزارو‌یاد بگیرم 

ببینید من با همین استادا پیش میرم ثبت نام کردم مازو ولی خب اینا که برنامه هفتگی ندارن اونطوری من می‌ ...

برید مشاور تخصصی اونم جلسه ایی باهاش مشاوره برندارید چند جلسه برید و ازش سوال هاتون رو بپرسید و مشاوره بگیرید 

ولی مشاور معمولی های موسسه ها که برای ازمون هاشون هستن خوب نیستن 

ماز اصلا برنامه نمیده یعنی؟ 

همایش های مشاوره شرکت کنید انلاین یا حضوری فرقی نداره 

برید مشاور تخصصی اونم جلسه ایی باهاش مشاوره برندارید چند جلسه برید و ازش سوال هاتون رو بپرسید و مشاو ...

اونطوری برنامه نه نمیده

نمی‌دونم واقعا باید چیکار کنم🥲