2777
2789

سه هفته پیش یه اهنگ میکس غمگبن خیلی زیاد غمگین که بهمون میخورد تو ماشینش گذاشت 

من داشتم میگفتم جدابشیم من نمیتونم بلاتکلیف تو باشم و اینا اون گفت اگ‌ذوسم میداشتی صبر میکردی پس چی ادعات میشه 

ولی من رو حرفم موندم اونم ابن اهنگو گذاشت سر منو گذاشت رو شونه خودش داشت رانندگی میکرد شب بود 

دیدم گوشیشو تنظیم کرد جلو ک از خودمون تو اون خالت فبلم بگیره 

چن دیفه بعد دیدم هق هق گریه ش بلند شده نگاه کردم دبدم چشماش خیس و قرمز بوده داشته گریه میکرده گفت این فیلمارو نگه میدارم و همیشه نگاه میکنم و هیچوقتم امشبو یادم نمیره خیلی دوست دارم خیلی ولی تو هیچوقت نفهمیدی و منم نتونستم بهت‌ثابت کنم 

الان کاتیم از جمعه ک من بهش گفتم دیگ نمیتونم و میخام ی ادم مناسب انتخاب کنم این اهنگ اومد تو پلی لیستم گریه طاقتم نمیده دعا کنید برگرده قول میدم اینبار اذبتش نکنم حرف جدایی نزنم فقط دعا کنم بهم برسیم خدا مارو برای هم بخواد خیلی عشقمون قشنگ بود مشکل افتاد توش 

به امید رسیدن به دو تا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فک کن اگر آدم مناسبی نباشه،وادامه بدی،باعث وابستگی بیشتر میشه

ببین مناسب هست همه جوره همه م میدونن ک چقد منو میخاد همه حسودی میکردن ولی من اینجوری بهش گفتم ک بفهمه دیگ نیستم 

بهشم گفتم مطمعنم باهات خوشبخت میشم ولی دیگ نمیتونم 

به امید رسیدن به دو تا 

بنظرم فقط اون آهنگ رو از گوشیت حذف کن دیگه گوش ندی.اگر مناسبت بود ولش نمیکردی

من خیلیییییییی ول کردم خیلی اون برم میگردوند منم فک کردم این ک انقد میخاد منو همه م میدونن پس بهم میرسیم ولی خب خیلی میترسم خیلی الان فک میکنم ب اینکه ی وقت نشه وای خیلی سخته

به امید رسیدن به دو تا