2777
2789

کسی دعایی چیزی می‌شناسه یا سوره‌ای از قرآن می‌شناسه که برای س خوندن موفقیت در کنکور آخه من اصلاً نمی‌دونم چمه هیچی نمی‌دونم بخونم نیاز به جرقه عظیم هستنم اگه میشه آیه سوره‌ای دعایی معرفی کنید انگیزه پیدا کنم درس بخونم برای کنکور وقت زیادی نمونده خیلی ممنون

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

شنیدم به مادر و پدر محبت کردن تاثیر ماورایی داره .

مثلا مامانت چیزی خواست با دل و جون براش انجام بده کاری به قدر دانی کردن یا نکردنش نداشته باش برکت کارت میشه نور فهمیدن .

امتحان کن .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دیگه دست خودته نه دعا

انگیزم مرده چکار کنم زنده اش کنم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

تو همینجوری بی هدف باشی توش چیزی نیست

ببین درس خوندن واقعا شیرینه تو مدرسه میگفتن میخندیدیما

ولی تو با علاقه بخون.رشتت هرچیه درسو به دید تفریح ببین واسه دونستن.مثلا ریاضی مثل بازیه.خیلی باحاله باور کن.یا تو دوست نداری در مورد بدنت بدونی؟(زیست)ادبیات که همش انگار کتاب داستانه.

تو همینجوری بی هدف باشی توش چیزی نیستببین درس خوندن واقعا شیرینه تو مدرسه میگفتن میخندیدیماولی تو با ...

دعای مطالعه داریم

ذکر واسه باهوش شدن داریم

توصیه ائمه برای خوراکی هایی که واسه مغز خوبن

و همینجوری هم صمیمانه با خدا حرف بزنید