2777
2789
عنوان

چطوری ارایش کنم

87 بازدید | 13 پست

امسال میرم دانشگاه از این دخترایی نبودم که ارایش می کنن حتی لوازم ارایشی هم ندارم ولی برای دانشگاه می خوام یه ارایش خیلی ساده درحد اینکه یه چیزی به صورتم بمالم و یه رژ کم رنگ بزنم انجام بدم ولی اصلا سر در نمیارم چی بخرم میدونم خیلی عهد بوقی دارم صحبت می کنم ولی حتی اسم وسایل ارایشی هارم نمیدونم😅میشه لطفا کمکم کنید یه ارایش ساده داشته باشم پوستمم روشن نیست سبزه طورم

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ریمل خط چشم کرم پودر همه رنگ پوستت یه رژ که بهت بیادتینت

ریمیل رو لازمه حتما ؟؟نمی خوام ارایش خیلی شلوعی داشته باشم خودمم مژه هام بلنده و البته فره

خط چشم هم فک نکنم حتی بتونم بکشم🥲

قبل کرم پودر هیچی نباید بزنم به صورتم نمیدونم ضد فاتاب یه همچین چیزی

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
من خودم برای دانشگاه یک ضدآفتاب بی رنگ با ریمل و خط چشم خط لب و رژلب میزنم حالا یک موقع هایی هم سایه ...

پوست خودم تیره طوره برای همین حتما باید یه چیزی به صورتم بزنم فک نکنم ضد افتاب کافی باشه می تونم بعد ضد افتاب کرم پودر بزنم

ضد آفتاب رنگی تینت یا بالم لب رنگی ریمل ،گاهیم خط چشم من در این حد میرم ،قبلا رژگونه هم میزدم که نمی ...

ضد افتاب رنگی رو نمی تونم بزنم صورتم سبزه طوره وقتی اونو می زنم پوستم یه رنگ بدی می گیره جای اون چی پیشنهاد میدی

پوست خودم تیره طوره برای همین حتما باید یه چیزی به صورتم بزنم فک نکنم ضد افتاب کافی باشه می تونم بعد ...

ببینم آره درسته پوست من روشن 

ولی پوست خواهرم که سبزست کانسیلر هم به جاهایی که دوست داره کاور کنه میزنه

ضد افتاب رنگی رو نمی تونم بزنم صورتم سبزه طوره وقتی اونو می زنم پوستم یه رنگ بدی می گیره جای اون چی ...

کانسیلر همرنگ پوستت 

ضد آفتاب همرنگ پوستت باید بگردی پیدا کنی 🫠

یا سی سی کرم و بی بی کرم من دیدم میگن خوبه 

ولی کرم پودر جالب نیست به نظرم برای دانشگاه ،زیادی سنگینه 

You're all the things I've got to remember

کانسیلر همرنگ پوستت ضد آفتاب همرنگ پوستت باید بگردی پیدا کنی 🫠یا سی سی کرم و بی بی کرم من دیدم میگن ...

الان بی بی کرم رو زدم توی گوگل نوشته دو رنگ بژ روشن و بژ تیره داره برای من که پوستم سبزه است بگم کدوم مدلشو بدن 

الان بی بی کرم رو زدم توی گوگل نوشته دو رنگ بژ روشن و بژ تیره داره برای من که پوستم سبزه است بگم کدو ...

سر در نمیارم من آخه 🫠

باید ببینی به تناز پوستیت چی میخوره 

یا از یه کار بلد بپرسی ...

یا تستشونو بگردی پیدا کنی 👌🏻

You're all the things I've got to remember