2777
2789

چی بود چی بیشتر دوست دارین  ؟؟ 

من خودم خیلی پسر دوست دارم اصلا انگار یه چیز دیگس داشتن عشق یه مرد اونم نامحدود و کاملا متفاوت 

حالا یه بار پیش دوستم بودم اون دوستم دختر داره گفتم خوب منم یه دختر داشتم حسدختر داشتنو تجربه می کردم باور کنید الکی گفتم ولی پسرم بدش اومد به دل گرفت ☹️ بش گفتم مامانا اکثر پسر دوست دارن یا نهایت فرقی براشون نمی کنه 

حالا هی مثلا بعضی جاها باهاش تند برخورد می کنم می اگه من دختر بودم تو باز این حرفو می زدی اینجوری رفتار می کردی عصبانی می شدی 

منم پسردوست دارم ولی جنسیت برام مهم نبودونیست دخترم اگه داشتم دوس داشتم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق ی مرد اونم نا محدود ک عشق همسر بیشتر حسابه چون پسرا زن بگیرن این عشق نامحدود رو ب زنشون دارن 

برا من فرق نداشت جنسیت

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من دوتا دختر ناز دارم که آرامش قلب و جانم هستند 

تجربه پسر داشتن ندارم 

اما یک پسر خاله دارم کوچولو هست اونم خیلی دوسش دارم 

کلا عاشق بچه هام خیلی خوب ارتباط میگیرم باهاشون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عشق ی مرد اونم نا محدود ک عشق همسر بیشتر حسابه چون پسرا زن بگیرن این عشق نامحدود رو ب زنشون دارن برا ...

نه بابا عشق و زن شوهری کاملا متفاوته مردا هم اکثرا از رو شهوته تازه اگه واقعی باشه و خیلی خیلی زیاد باشه که بخش زیادیش از رو شهوته نهایت بعد از چندسال از بین می ره اگه تازه طلاق نگیری 

به خاطر همین گفتم پسر نامحدوده