2777
2789

من شنبه رفتم سونوگرافی ۷ هفته و ۵ روز بودم 

امروز دکترم میگه نیازی نیست سونوواژینال گرفته بشه و ضربان قلب باید از طریق سونو شکمی شنیده بشه توی این هفته ،

برام سونو نوشت هفته بعد 

ولی خب زیاد منو امیدوار هم نکرد 

خودم توی بهتم عصبانی و گنگ 

الان خودم با وضعیتم نمیدونم ناراحت باشم از اینکه شاید سقط بشه یا خوشحال باشم 

عزیزم مورد داشتیم تا ده هفته وقت داری

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

تا حدود ۱۰تا۱۱هفته هم ممکن شنیده نشده ولی معمولا توی ۸هفته شنیده میشه

اگه نشنون توی ۸هفته میگن برو دو هفته دیگه بیا اخه بعضی وقتا لقاح دیر تشکیل شده

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حدود ۱۰تا۱۱هفته هم ممکن شنیده نشده ولی معمولا توی ۸هفته شنیده میشهاگه نشنون توی ۸هفته میگن برو دو ...

پس چرا دکتره انقد منو ترسوند 

گفت نهایت هفته بعد چهارشنبه برو 

باید تشکیل شده باشه 

پس چرا دکتره انقد منو ترسوند گفت نهایت هفته بعد چهارشنبه برو باید تشکیل شده باشه

اصلا نگران نباش

خدای نکرده جنین قلب نداشته باشه هم عجله نکن اگه تشکیل نشه خود بدن بعنوان یه توده سلولی خارجی دفعش میکنه صبر کن تا۱۰و۱۱هفته

من خودم‌کادر درمانم خیلیا دیدم تا این موقع تشکیل نشده خودمم بارداری قبلیم تا۱۰هفته ضربان نداشت عزیزم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا نگران نباشخدای نکرده جنین قلب نداشته باشه هم عجله نکن اگه تشکیل نشه خود بدن بعنوان یه توده سلول ...

خدا خیرت بده عزیزم خیالمو راحت کردی 

داشتم سکته میکردم رسما 🥲

چرا استرس خوب نیست عزیزم ممکنه چی بشه ؟ من که تاروپودم با استرسه

عزیزم نازی 

جنین از الان خلقیات شما روش تاثیر میزاره 

تغییرات شیمیایی خون شما روی اون هم تاثیر میزاره  اون برای بزرگ شدن نیاز به محیط آرام و امن داره .

از الان به بعد باید مامان قوی بشی .

مبارک باشه 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .