2777
2789
عنوان

قراره بریم مهمونی ولی همسرم

155 بازدید | 7 پست

سه ساله شوهرم رفت امد نداره. سالی یبار خونه پدرم میره همشم پست سرشون توهین میکنه بهشون. 

فقط چون با یکی از باجناقاش فقط خوبه خونه اون میره. دیشب گفت فردا شب بریم خونه ی امیر منظورش دامادم بود . حالا مادرمم زنگ زده امشب بربم خونه خواهرت.

به همسرم پیام دادم امشب بریم مهمونی. میدونم بفهمه بابام اینام میرن این نمیره. میگه بمونه ی شب دیگه تنها بریم.

چ کنم دلم گرفته چی بگم قبول کنم هرچی بگم بی فایدست.

حالا پیام دادم بریم امشب خونه باچناقت گفت بریم. ولی بهش نگفتم بابام اینا هم میخوان برن بنظرتون مجدد پیام بدم بگم اونام میرن یا هیچی نگم

نه نمی‌خواد 

دلیل کینه ش چیه ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو 

الان متوجه شدم بابایی نا هم هستن 

با حالتی نگو که انگار داری میگی اونها هم هستند بریم

یا نریم 

مثلاً بگو امشب خونشون شلوغ مامانمینا هم هستند 

قبلش مثلاً بگو فلان لباس برات گذاشتم بپوشی 

این جور چیزها

چقد وق میزنی .. شوهرت ی چی توت دیده ک رفتارش اینجوری شده.. یکم ب خودت بیا استرس و اضطراب رو بزار کنا ...

@niniyar‍ 

چیشد که یه آقا اجازه پیدا کرد بی دلیل بیاد و به استارتر یه تاپیک توهین کنه؟؟!!!!

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫