2777
2789
عنوان

دلم میخواد برم خونه خواهرم ولی

122 بازدید | 9 پست

سه ساله شوخرم رفت امد نداره. سالی یبار خونه پدرم میره همشم پست سرشون توهین میکنه بهشون. 

فقط چون با یکی از باجناقاش فقط خوبه خونه اون میره. دیشب گفت فردا شب بریم خونه ی امیر منظورش دامادم بود . حالا مادرمم زنگ زده امشب بربم خونه خواهرت.

به همسرم پیام دادم امشب بریم مهمونی. میدونم بفهمه بابام اینام میرن این نمیره. میگه بمونه ی شب دیگه تنها بریم.

چ کنم دلم گرفته چی بگم قبول کنم هرچی بگم بی فایدست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیزاره اگه برمم بعدش زهرمار میکنه

نه دیگه خیلی بی انصافیه خودش نمیاد خب نیاد ولی حق نداره که برا شما تصمیم بگیره خواهر می شناسم شوهراشون باهم قهرن ولی باهم میرن میان

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

یعنی اگه بگه نریم ی سب دیگه خودمون بریم بگم باشه

بنظرم مشکلی پیش نمیاد اصل جو آروم خونه خودتونه اگه بیش از پنج ساله که ازدواج کردین اشکالی نداره نرین یکشب دیگه با خانواده خودت ینی همسرت بری وقتی خودتون اول توضیحاتتون گفتین دوس نداره خب حتما یه دلیلی داره حتی دلیل هم نداشته باشه و بهانه گیر باشه بازم فک نمیکنم با این اوضاع رفتن به اون مهمونی خوشی براتون داشته باشه چون بزور میره پس نقشو میزنه وای به حال اینکه اونجا کسب هم یه چیزی بگه ولی باید شما بتونی بخاطر نرفتنتون آروم باشین میتونی؟؟؟؟

بنظرم مشکلی پیش نمیاد اصل جو آروم خونه خودتونه اگه بیش از پنج ساله که ازدواج کردین اشکالی نداره نرین ...

پیام دادم بهش گفت بریم. البته نگفتم که بابا اینا هم میرن. لازمه پیام بدم بگم بابام اینا هم میخوان امشب برن؟

پیام دادم بهش گفت بریم. البته نگفتم که بابا اینا هم میرن. لازمه پیام بدم بگم بابام اینا هم میخوان ام ...

چی بگم گلم اگه بگی بیشتر اعتمادشو جلب میکنی نگی هم مشکلی نیست اگه میتونی لو ندی اظهار بی اطلاعی میکنی و اینکه میگی من میزبان نبودم که نباشن منم مهمان هستم اونا هم بنظرم حالا که میرین بسلامتی بیشتر هواشو داشته باش بزار از دفعات بعد بیشتر رغبت کنه بیاد خوش باشین