2777
2789

من الان ۳۰ هفته ام و خب همیشه تنهام صب تا حدود ۸ شب و اگر چیزی بشه کم کم ۱ س نیم زمان میبره کسی بهم برسه حالا شوهرم و خانوادم 

منم بارداری عادی ندارم از اولش پر چالش و دردسر بود هر روز ی چیزیم بود 

دیگ این روزا ک داره سخت ترم میشه منم میترسم همش

الان حس از حال رفتن داشتم فشارمو چک کردم خوبه ولی سردرد سرگیجه هست

همش میگم ی وقت چیزیم میشه تنهام بلایی سر خودمو بچه نیاد کسی نتونه ب دادمون برسه 

چرا نمیگذره زود تر راحت شم 😔

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

منم خیلی اذیت شدم تنهانیستی تلفن هست انشاالله سالم بغل بگیری

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

فکروخیال نکن من همش تنها بودم دلت برااین تنهاییتات تنگ میشه بچم الان ۵۰ روزشه خخخ

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ غش کنم ک نمیتونم زنگ بزنم الان فقط زنگ زدم اطلاع دادم ک حالم بده 😄ولی نمیان ک 

چیزیمم بشه تا بیان بفهمن دیر شده 

منم تا آخرین لحظه تنها بودم شوهرم زود میرفت شب میومد ولی مامانم خونش بت پن یک ربع فاصله بود ولی تا بیمارستان ۱ ساعت راه داشتیم...اصلا نگران نبودم میگفتم دردم بگیره یا کیسه آبم پاره شه ی جوری میرسیم ب بیمارستان دیگ

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

تنها نیستی باهمراه اول 🤣

اسی جدی امبولانس اورژانس اسنپ فلان همه هستن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

فکروخیال نکن من همش تنها بودم دلت برااین تنهاییتات تنگ میشه بچم الان ۵۰ روزشه خخخ

وای من فکر نکنم هیچ وقت دلم برا این روزام تنگ بشه وحشتناک ترین دوران زندگیمو گذروندم 

تنها نیستی باهمراه اول 🤣اسی جدی امبولانس اورژانس اسنپ فلان همه هستن

اره مگر اورژانس زود تر برسه 😁

دیگ غش کنم ک نمیتونم زنگ بزنم الان فقط زنگ زدم اطلاع دادم ک حالم بده 😄ولی نمیان ک چیزیمم بشه تا بیا ...

غش نمیکنی نترس

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

وای من فکر نکنم هیچ وقت دلم برا این روزام تنگ بشه وحشتناک ترین دوران زندگیمو گذروندم

ازمن تنها تر نبودی ک

ن من تنهایی رومیگم

وگرنه بارداری بشدتتت سخته اصا نفس ادم نمیتونه بکشه

ازمن تنها تر نبودی کن من تنهایی رومیگموگرنه بارداری بشدتتت سخته اصا نفس ادم نمیتونه بکشه

من پنیکم دارم برا همین سخت میگذره 

ایشالا بچه منم سالم بیاد خیالم راحت شه 

خدا حفظ کنه نی نی شمارو هم😍

من پنیکم دارم برا همین سخت میگذره ایشالا بچه منم سالم بیاد خیالم راحت شه خدا حفظ کنه نی نی شمارو هم� ...

مرسی رفیقق انشالله توام ب سلامتی بغل بگیریش عزیزدلم نگران هیچی نباش منم داروصرع میخوردم استرس داشتم ولی شکر خدا سالم بغل گرفتمش

اره مگر اورژانس زود تر برسه 😁

خخخ اره راه زیاده منم هرشب مث تو ب اینچیزا فکر میکردم