2777
2789
عنوان

کنکور مهمه یا نهایی

258 بازدید | 31 پست

مشاورم میگه کنکور ک تست بزنم ازمون برو فلان 

اینارو انجام بدی نهایی خوب میگیری 

معلمم میگه تست رو نگه دار بعدا دوازدهم رو خوندی چون ترکیبن اون موقعه میزنی 

الان نهایی هارو تشریحی حل کن 19نیم شی

بعد نهایتا سال بعد کنکور میدی

خودمم پایم صفره حرف کدومو گوش بدم😭😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتش مهم هست ولی نهایی خیلی بیشتر من کنکور خوب دادم نهایی خراب کردم قبول نشدم نهایی ۶۰ درصد تاثیر داره پس مهم تر هست تو معدل بالای ۱۹ باشه نهایی دانشگاه تهران هم قبولی 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

وقتی متن کتاب درسی را عالی بلد باشی هم تست میتونی بزنی هم نهایی را نمره خوب میاری

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

کنکور سقف تراز بالاتری داره میگن نهایی ۶۰ درصد، ولی تاثیر کنکور بیشتره چون سقف ترازش بالاتره

پارسال رتبه ۲۲ هزار دانشگاه دولتی قبول شد منطقه ۲ مدیریت دولتی آورده بود من با ۱۷ هزار قبول نشدم رفتم تحقیق کردم فهمیدم طرف معدلش بالای ۱۸ بوده برای همین قبول شده با این که کنکور خوب نداده چون معدلش بالا بود قبول شده بود برعکس من که معدلم خراب کردم 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

مثلا نهایی 19شم چند درصد بزنم میارم پزشکی؟

نمیدونم حاجی ولی اینو میدونم که همسایمون امسال پزشکی قبول شد و نمراتش عالی بود معدلش 19 و 30 شد فکنم. بعد بالاتری درصد کنکورش 54 زمین بود :)

نهایی ها رو بالای 18 بگیر ینی معدلت بالای 19 باشه. بعد واسه کنکور برو زیست و شیمی 5 سوال جواب بده برگرد خونه قبولی😂

مغزم: جوری که باهات رفتار می‌کنن باهاشون رفتار کن. قلبم: تو همچین آدمی نیستی:)