2777
2789

هرجا رفتم گفتن ما خودمون ضدعفونی می کنیم منم میترسم هپاتیت یا ایدز بگیرم سه سال پیش سر این قضیه وسواس فکری گرفتم یه مدت هم دارو خوردم 

خیلی هم دوس دارم ژلیش کنم یعنی مژه کاشتن رنگ مو هیچ کدوم و دوس ندارم فقط ناخنننن

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

دلیل مقاومتشون واسه ضدعفونی نکردن چیه؟! 

کار درستی کردی

نه ننها نباید کار انجام بدی پیش اینجور آدما بلکه باید اماکن رو هم در جریان بذاری

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وسواس میگیری ول کن برا یه ناخن روانت نابود میشه 

ناخونت خودت بلند کن و مرتب کن و لاک بزن 

من این کار میکنم خیلیم تمیزه 

چند بار هم پیش اومد فک کردن رفتم پیش ناخن کار 

بدیش اینه از روز سوم لاک زدن یکم ممکن نوکش بپره، که باز پاک میکنی میزنی 

مجبور کن جلوت انجام بده اگه واقعا بکنه مشکلی نداره

گفت نه منم انجام ندادم گفتم زنگ میزنم

با توجه به وسواسی که داری عجیبه ناخن دوس داری؟ناخنم دیگه چیپ شده،الان همه سعی میکنن نچرال باشن

همه دارن ناخنای بلند چیپه کوتاه ژلی هنوزم قشنگه البته تنبلم هستم می ترسم تنبلیم بیاد واسه ترمیم

اگه وسواس میگیری ول کن برا یه ناخن روانت نابود میشه ناخونت خودت بلند کن و مرتب کن و لاک بزن من این ک ...

خودم هرکاری میکنم خوب نمیشه خصوصا ک با دست راست خیلییی سخته کار لاک هم ک زود می پره برق ناخن هم بزنی پاک کردنش دردسررره

خودت وسیله بگیر

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

خودم هرکاری میکنم خوب نمیشه خصوصا ک با دست راست خیلییی سخته کار لاک هم ک زود می پره برق ناخن هم بزنی ...

من میزنم برق هم میزنم روش دیرتر میپره 

ولی خو اره دردسره اما عوضش روانت به هم نمیریزه😂