2777
2789
عنوان

ما وظیفه نگهداری از بچه شما رو نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 63 پست

دختر همسایه ماهم با دختر من توی یه پیش دبستانی ان

هرروز هرروز این دختره هیچکس خونشون نیست وقتی از مهد برمی‌گرده میاد خونه ما یکی دو ساعت تا مامانش بیاد 

منم میخوام دخترمو بخوابونم غذاش بدم اصلا راحت نیستم

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل همه ایرانیارودربایستی الکیغر زدن بعدش

اتفاقا از این آدما نیستم رکم ولی زنداداشم این حرفا حالیش نمیشه قهر بلد نیس 

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

وای دقیقن من بچه بودم پسر خالم دخترشو میاورد شما نگهش دارید همسرش طلاق گرفته بود خب بچه رو میدادی مادرش اینجوری آواره نشه دوباره پسر داییم خونه رو به روییمون بود هر روز خونه ما چرا چون داییم اینا میخاستن بخابن! انگار ما خواب نداریم الانم که بچه خاهرام چون ماماناشون میخان به کاراشون برسن! انگار ما کار نداریم خستههههش دم از هر چی بچس متنفر شدم 

حالا یکی مثل من

جرات نمیکنم بچه رو حتی بسپارم به مامانم😐😂

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

این تاپیکا رو میبینم خیلی استرس و عذاب وجدان میگیرم

روزایی که عصر کار هستم دخترم رو میبرم خونه پدرم اونا هم چون تنها نوه س همیشه استقبال میکنن در حدی که روزی که نمیبرم همش زنگ میزنن بیارش

ناهارش رو میدم،خوراکی میذارم،شام هم نمیمونم خونه شون

ولی با این تاپیکا خیلی مضطرب میشم

عزیزم چرا قبول میکنی بیاره؟بگو بچه تو نمیتونم نگه دارم.هزار و یک بهونه بیار.

میگم بابا ولی قهر نمیکنه فردا دوباره میاد

دقیقاااا منم دختر عمم پلاسه خونمون‌ هرچقدر مستقیم و غیر مستقیم به عمم و خودش میگیم کنکور دارم نیاد ا ...

اونم دقیقا همینهه

بچه یکی دیگس چرا تو زحمتشو بکشی اوناهم بچه تورو نگهداری میکنن؟

اخرشم میگن تو بدی 

مثل اینکه من ماشین بخرم باهاش اینور اونور برم هروقت تعمیر بخواد بیارم بدم تو درستش کنی 

اخرش اون بچه برای پدرمادرشه تو زحمت بچه خودتو بکش