2777
2789

حاملم میخوام قاب عکس بگیرم واسه عکس سونوگرافی بچم..عکسشو از سونوگرافی بگیرم؟ سونوگرافی میده؟ چی بگم بهشون؟ یه هفته دیگه میرم سونوگرافی وزن تو ۳۲ هفتگی

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بهت میدن عکسو

کی میده؟ کجا؟ تا الان هر چی سونوگرافی رفتم تو ان تی یه عکس دادن فقط اونم خیلی کوچولوئه روشم منگنه زد دکتر من میخوام بزرگتر باشه عکسش بزا م تو قاب عکس

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۲ هفتگی چندتا عکس از زاویه های مختلف بهت میده

عکس بزرگ؟ یا کوچولو مثل اونیکی سونو ها

کوچیک میدن دیگه آتلیه عکاسی که نیست

پس بعضیا چجوری بزرگش میکنن میزارن تو قاب عکس....منظورم خیلی بزرگ نیستاااا اندازه دست مثلا

من دکترم اندازه همون دست میداد

به من تو ان تی دادن اندازه ۳ انگشت