2777
2789

...

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رنگی کردی؟ اگه دکلره کردی بلوند کردی نه اصلا مشکی نکن موهات پودر میشه

رنگ کردم رفت 

دکلره نبود 

مشکی ان ۱ گرفتم با اکسیدان ۶ زدم بهشون 

ولی بازم‌روشنه 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

رنگ کردم رفت دکلره نبود مشکی ان ۱ گرفتم با اکسیدان ۶ زدم بهشون ولی بازم‌روشنه

خوب اگه دکلره نبود که مشکلی نیست، چقدر گذاشتی بمونه!؟؟ اگه میخوای مشکی بشه پرکلاغی بذار، شماره 1.1

چجوری میگین مشکی بدتر میسوزونه؟ من هر بار رو موی رنگ شده یا هایلایت گذاشتم موهام بهتر شده البته بلافاصله نه ها. بعد یه مدت. پر کلاغی هم که عالی میشه باهاش موها!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
الان مشکی شده موهات

نه قهوهای شده ولی تیره در کل خوب نیست موهای خودمو میزاشتم بهتر بود

چجوری میگین مشکی بدتر میسوزونه؟ من هر بار رو موی رنگ شده یا هایلایت گذاشتم موهام بهتر شده البته بلاف ...

با فاصله اشکالی نداره ولی اینکه امروز دکلره کنی بعد روش برداری پرکلاغی بذاری موهات پودر میشه، چون خودم قبلا تجربه شو داشتم 

الان تو یه تاپیک یه چی گفتی زدم رو اعلان تاپیک ترکیده، چی بود؟؟

تکراری بود پاکش کردم 

با فاصله اشکالی نداره ولی اینکه امروز دکلره کنی بعد روش برداری پرکلاغی بذاری موهات پودر میشه، چون خو ...

اها پس این طور. فاصله یعنی چه مدت بگذره؟چند ماه؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را