2777
2789
عنوان

چی میشه مردا خیانت میکنن ❓

74 بازدید | 11 پست

واقعا چی میخوان. هر چی میخوان از زنشون بخوان . اگه اونو نمیخوان طلاق بدن ‌ . یه بار یکی اینترنتی بهم پیام داد گفت متاهله بچه یچاش یه سالشه . گفتم برو ب زن و زندکیت برس . کسی که حاضر باشه با مرد متاهل دوس باشه خونه خراب کنه . هرزه ست . گفت نه همیشه اینطوری نیس . خوبم بینشون هست مثلا یه دوس دختر دارم خیلی مهربونه.  پس چرا خونه ام خراب نشد . بهم میگه هوای زنتو داشته باش .دلش پاکه ! من هر چقدر گفتم اون هرزه ست تو کتش نرفت . اخر بی خیال شدم بلاکش کردم . واقعا خونه خراب کن رو پس تو چی میدید ! حتما باید سقف رو سرش خراب شه ‌ . فهمیدم مردا چقدر احمق و ساده ان با یه کلمه زن غریبه خام میشن فک میکنن طرفشون دلسوز و مهربونه . ولی زنشون شکم صاب مرده شونو سیر میکنه براشون بچه میزایه اندام قشنگشونو ب خاطر اونا خراب میکنن . تو خونه شون مث کوزت کار میکنن . اینا ب چشمشون نمیاد . اینارو محبت نمیدونن . ولی تحت تاثیر یه حرف از زن غریبه قرار میگیرن . هیچ جوره هم متقاعد نمیشن تو اشتباهن. واقعا مردا چقدر احمق و ساده ان 

کاش دلها در چهره ها بود ...

دلمم برای زن اینجور ادما میسوزه . تو خونه کار کنن بچه بزرگ کنن . سرکار برن . و در عین حال زمانی ک اینها این کارارو میکنه شوهره داره با به زن دیگه خوش میگذرونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلشم میگن چون زنم ب من اهمیت نمیده . بهم محبت نمیکنه . هب لامصب مگه اون مثه اون دوس دختر هرزه بیکارت تنها دغدغه اش رنگ لاکشه . داره واست خونه تو تمیز میکنه . بچتو بزرگ میکنه . افسون مردا مغزشون سخیفه . ب جای کلشون انگار جای دیگست مغزشون