اعتمادبهنفس مدیر عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 56 عنوان دوستان عزیز میشه ی چیزی بهم بگین انرژی مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 19 پست اولا که سلام به همتوننن من تازه وارد سایت شدم دوم اینکه امروز زیاد روز خوبی نداشتم میشه بنم ی چیزی بگین روحیم بره بااا انرژی مثبتم زیاد شه دوباره حالم خوب شه؟ ممنوننممم(: 1404/07/23 | 17:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اعتمادبهنفس مدیر استارتر عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 56 درست گفتم بله درست گفتی رنگ لباس رو نمیدونم کسی دوستم داره یا نه اینو دیگه خودمم در جریان نیستم😂
اعتمادبهنفس مدیر استارتر عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 56 سلام عزیزم،خوش اومدین.اسپند دود کنیم؟🤭از من به شما: چه خوب چه بد میگذره..🌱🌱🌱 سلاممم خیلی ممنونمامیدوارم بگذره و روز های خوبی که منتظرشونم زود بیان که این روزا از ذهنم بره و بتونم دوباره از ته دل بخندم البته اینو برای شما ها هم میخوام و همه اونایی که الان حالشون خوب نیست(:
mamypen عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 15719 بله درست گفتی رنگ لباس رو نمیدونم کسی دوستم داره یا نه اینو دیگه خودمم در جریان نیستم😂 حسم درست گفته ،ی رشته انرژی دیدم ،از دوره ،فقط بگو موهات قهوه ای هست
عشقم_مادر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 393 سلاممم خیلی ممنونمامیدوارم بگذره و روز های خوبی که منتظرشونم زود بیان که این روزا از ذهنم بره و بتون ... ممنونم بابت دعای قشنگت عزیزم🌹ان شاءالله دلت گرفته از زمین؟به آسماننگاه کن🤍🌱
اعتمادبهنفس مدیر استارتر عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 56 حسم درست گفته ،ی رشته انرژی دیدم ،از دوره ،فقط بگو موهات قهوه ای هست بوره قهوه ای روشن