2777
2789

بچه دو سال و نیم دارید و نیاز دارهدچند ساعتی بره مهد با حضور خودتون تا کم کم عادت کنه چون بودن در بین بچه ها رو دوست داره و به گفتارش هم کمک میشه چون کلماتو واضح نمیگه حالا با این شرایط

دو روز در هفته از صبح تا عصر برید و خییییلی خسته بشید چون همش باید سرپا باشید و حرف بزنید و بقیه روزها پیش بچتون باشید اون دو روز بچه پیش خواهرتون باشه که رابطش باهاش خیلی خوبه

یا

چهار روز در هفته از صبح تا ساعت ۱۲:۳۰ برید سرکار و بچه پیش پرستار باشه و نتونه ببرتش مهد و همش تو خونه باشه ولی در عوض فشار کمتری رو خودتون باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره همش در هفته دو روزه اون دوروز خستگیمم فدای سر دخترم

پسرم واقعا به بودن بین همسالاش برای تقویت کلامش نیاز داره، ولی میترسم وسط راه کم بیارم حداقل تا یک سال راه برگشتی نیست

دو روز ؟ انگار ۱۲ ساعت تقریبا یه ریز صحبت کنی مطاب آموزش بدی و سرپا باشی ، حتی با این شرایط؟

سخت تر از اونیکی نیست 

بیشتر پیش بچمم 

پرستار نمیگیرم و با خواهرمه که خیلی خیالم راحت تره

میره مهد که بنظرم خیلی مهمه

و با شرایط صحبت کردن فرزندتون خیلی بهتره بره چون کلاس اول اینطوری باشه مسخرش میکنن

بحث پولش نیست، ۱۹ سال سابقه دارم نمی تونم کارمو رها کنم، بهش وابسته ام

معنی وابستگی به کار رو نمیفهمم. فقط میدونم پنج سال اول زندگی بچه که اهمیت زیادی هم داره خیلی خیلی خیلی خوبه که مادر بالای سرش باشه. 

پسرم واقعا به بودن بین همسالاش برای تقویت کلامش نیاز داره، ولی میترسم وسط راه کم بیارم حداقل تا یک س ...

چرا کم بیاری مگه در هفته دو روز چیه ک کم بیاری 

مادرای هستن ک هم کار میکنن هم مجبورن برای بچه وقت بذارن و کارای خونه و ۰۰۰ اونا کم نمیارن تو چرا بیاری 

تو باید سعی کنی روحیه خودتو بالا نگهداری ک بتونی از پسش بربیای 

معنی وابستگی به کار رو نمیفهمم. فقط میدونم پنج سال اول زندگی بچه که اهمیت زیادی هم داره خیلی خیلی خی ...

نمی تونم وسط راه شغلمو رها کنم چون بابتش سختی های زیادی کشیدم، ضمن اینکه شغل من در حالت عادی هم طوریه که کلا تایم طولانی سرکار نیستم و بیشتر خونه ام