2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری منم همینه

حالا وضعش خیلی پایین‌تر از ماست

میگه ما هم تایید میکنیم دلش خوش باشه...

و تیکه هم زیاد میندازه کلا رفت و آمد نمیکنم سال ب سال عید ها فقط

اونم پارسال اصلا نرفتم

تو جمع تیکه های زشت ب من و شوهرم مینداخت کلا حرف نمی‌زنیم باهاش بی ادب رو

توی یه ساختمانیم احترام هم رو داریم ولی رفت و امد نه همدیگر رو توی خونه مادرشوهر میبینم توی راه پله هم همدیگر رو ببینیم مثل غریبه یه سلام علیک میکنیم نه بیشتر

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

هروقت دعوت کنن و‌ ما هم وقت داشته باشیم در حد یه ساعت میریم . جز دو سه بار برای وعده ی غذایی نموندیم 

جاری هم ندارم . برادرهمسرم ازدواج نمیکنه

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ماهی یک یا دو بار میریم خونه مادرشوهر جاری فعلا ندارم.خواهرشوهرم خوبه ولی تحمل مادرشوهرم رو ندارم 

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

جاریام پولدارن باهاشون رفت و آمد ندارم قبلا داشتیم یکساله قطع رابطه کردیم 

خواهر شوهرم دوتا دارم مثل ماست میمونن برادرو اینا اصلا براشون مهم نیست شوهرمم میگه خواهر بی عاطفه به چه دردی میخوره درنتیجه با هیشکی رفت و آمد نداریم