2777
2789
عنوان

سیاست زنانه و خانوم بودن

178 بازدید | 11 پست

سلام خانومااا

خانومایی که اطرافتون مثلا همه راجع بهش حرف میزنن

ازش تقلید میکنن و بهش احترام میزارن چه شخصیتی داره

از چه سیاستی استفاده میکنن

مثلا یه سریاا هستن که همه میترسن چیزی بهش بگن ولی هم رفتارشو میپسندن هم بهش احترام میزارن چرااا؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدنم واقعا سواله یکی هست هر وقت خانواده شوهرش دید قشنگ ی دور قهوه ایشون کرد همون لحظه توهین هم جلوش دلا ان و احترام بعد شوهرشو بچه هاشو بیرون کرد از خونه و همه اموالو گرفت دیگ تنها زندگی میکنه باز هم احترامشو دارن ن تنها خودشون بلکه کسی حرفی بزنه بهشون بر میخوره 

اینو دیگ باید ادرس دعا نویسشو گرفت 😄

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

چون ازش میترسن

اخه دیگ کاری نمیتونه بکنه زندکی مشترک ک ندارن مهرشم گرفت اموالم کامل گرفت بچه هارم پس داد نمیخوادشون 

بعد جلو خودش فقط ن دیدم یه نفر بگه مثلا چرا فلانی اینکارو کرد یا چی ناراحت میشن 😄 مثلا میگن خوب کرد نوش جونش 

براش سبد سبد میوه هم میبرن در خونش 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من خودم همه بهم میگن مغروری ، اولین دلیلش بنظرم ظاهرمه ، ظاهره سردی دارم و چهره ام تند و تیره،تو هر جمعی زیاد حرف نمی‌زنم ، معمولا درمورد هیچکس یا هیچ چیز نظر نمیدم ، زیاد اهل جلف بازی نیستم و از آرایش زیادی بدم میاد همیشه لباس تیره می‌پوشم کلا شخصیتم اینجوریه و باهاش حال میکنم و با این حال دوستای زیادی دارم و به موقع شوخی میکنم

غرور از شخصیت میاد خودنمایی از کمبود

من خودم همه بهم میگن مغروری ، اولین دلیلش بنظرم ظاهرمه ، ظاهره سردی دارم و چهره ام تند و تیره،تو هر ...

منم همینم😐 خیلی سفت و سخت

حالا حالاها با کسی جور نمیشم راحت ارتباط نمیگیرم ولی اگه اوکی شم شوخی اینا میکنم

زیاد حرف نمیزنم ولی دوست دارم اجتماعی باشمو زبون باز

هر رفتاری میخوای باهات داشته باشند خودت همون باهاشون داشته باش. من با لفظ شما خطاب میکنم. تا ازم نظر نخوان چیزی نمیگم. هیچوقت راجع به مسئله ای حتی اگه جلوی چشمم باشه نمیپرسم. سرزده نمی‌رم خونشون و میگم درست نیست صاخبخونه ممکنه معذب باشه. همه اینا یعنی خودم اینجوری ام. اونها هم دقیقا با من همین رفتار و دارن. در حالیکه با بقیه عروسا اینطوری نیستن‌

منم همینم😐 خیلی سفت و سختحالا حالاها با کسی جور نمیشم راحت ارتباط نمیگیرم ولی اگه اوکی شم شوخی اینا ...

من از همچین آدمایی خوشم نمیاد بنظرم با کمتر حرف زدن زندگی هم آرامش بیشتری داره، مشکلتون چیه؟

غرور از شخصیت میاد خودنمایی از کمبود

دوستم قیافش بی بی فیسه با وجود اینکه ۳۰ سالشه دو تا بچه داره...

هنوزم خواستگار داره خییییلی خوش خنده س،روابط اجتماعی بالایی داره اونجور نیس که خودشو بگیره حتی با پیرزن ها و...سلام علیک میکنه،اتفاقا خیلی هم رکه در قالب شوخی و خنده هر حرفی رو بار آدم میکنه🫠،خوب بلده چاپلوسی کنه مثلا یه همکار داره پیش من خیلی عیبهاشو میگه ولی شنیدم هر از گاهی برا اون همکارش که البته خانومه و مجرد...کادو میبره 

هر ازگاهی تو خونه ش مهمونی برگزار میکنه دوستارو دعوت میکنه مثلا برا آب دهم دخترش ،دوستاشو جدا دعوت کرد ما هم مجبور بودیم کادو و...ببریم🙃

همه هم دوسش دارن با وجود اینکه رکه و چاپلوس و سیاستمدار...